5


Translate

25 Ιαν 2019

Με αγκαλιές, φιλιά και χαμόγελα πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας- Οι στιγμές που ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουν οι Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σημερινή μέρα για άλλους είναι μέρα εθνικού πένθους και για άλλους μέρα γιορτής για την "μεγάλη ιστορική στιγμή" που ξεπούλησαν τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς.
Σήμερα το μεσημέρι, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πατριώτες, οργισμένοι και συνάμα πικραμένοι, αφού ήταν ήδη γνωστό το αποτέλεσμα
της ψηφοφορίας, παρακολούθησαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας εν τω μέσω χαμογέλων, φιλιών και αγκαλιών.
Επειδή οι εικόνες ισούνται με χίλιες λέξεις, δείτε χωρίς σχόλια, τι ακολούθησε μετά το πέρας της ψηφοφορίας στη Βουλή και σε εικόνες και σε βίντεο παρακάτω. Αυτές τις εικόνες δεν τις ξεχνάμε και τις κρατάμε στο μυαλό μας για να θυμόμαστε ποιοι και μέσα σε τι κλίμα πούλησαν τη Μακεδονία μας.

Πριν παρατεθούν οι φωτογραφίες, να θυμίσουμε ακόμη μια φορά πως οι κύριοι υπαίτιοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας είναι οι ψηφοφόροι, οι οποίοι πίστεψαν τις υποσχέσεις Τσίπρα για σκίσιμο των μνημονίων και κατάργηση ΕΝΦΙΑ, αδιαφορώντας εγκληματικά για τις θέσεις του στα εθνικά θέματα. Υπαίτιοι είναι επίσης όσοι ψήφισαν μικρά κόμματα και ακόμα εμμένουν στο ότι η στήριξη μικρών κομμάτων με…μη διεφθαρμένους (εδώ γελάμε) πολιτικούς, είναι η βέλτιστη επιλογή.
Ας περάσουμε στις εικόνες:

Καθ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός….έπαιζε κομπολόι.
Δείτε και το βίντεο και μην ξεχάσετε ποτέ τα όσα βλέπετε:
.
πηγη el.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου