5


Translate

21 Φεβ 2019

«Όλα είναι ανοικτά...»

Η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού απόψε στο Κίεβο, κόντρα στην Ντιναμό είναι ένα παιχνίδι που όλα είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά την υπόθεση της πρόκρισης. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες σύμφωνα με τον Όλεγκ Προτάσοφ. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις που έκανε
στην ουκρανική ιστοσελίδα «zbirna.com». Εξηγώντας πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στην ΑΕΚ.
Τονίζοντας αρχικά πώς «πριν το πρώτο ματς με την Ντιναμό ο Ολυμπιακός προέρχονταν από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Και ίσως η ομάδα να μην είχε συνέρθει ψυχολογικά και αυτό να την επηρέασε ως ένα βαθμό. Τώρα έχουν καλύτερη διάθεση, καθώς προέρχονται από την ευρεία νίκη με την ΑΕΚ».
Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς αφήνει... ανοικτή και τη ρεβάνς. Με τον Όλεγκ να σχολιάζει: «Όλοι καταλαβαίνουν πώς απόψε θα χρειαστεί και οι δύο ομάδες να κάνουν ένα αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα. Βέβαια, ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Αλλά η πρόκριση είναι ανοικτή και για να την κατακτήσεις, πρέπει να αγωνιστείς με λογική».
Σε ό,τι αφορά την «μάχη» της πρόκρισης, ο Προτάσοφ συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να αισθάνονται και λίγο τυχεροί στη Ντιναμό Κιέβου. Εάν στο πρώτο ματς ο Φορτούνης είχε σημειώσει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ίσως τώρα να κάναμε εντελώς διαφορετική κουβέντα και η πρόκριση να είχε κριθεί ήδη... Ο Ολυμπιακός έδειξε με την ΑΕΚ πολύ καλά στοιχεία και ήταν αυτό ένα... μήνυμα για την Ντιναμό για το αποψινό ματς. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρούν πώς μπορούν να περάσουν στον επόμενο γύρο».
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου