Απέναντι από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος έχουν κατασκηνώσει οι πρόσφυγες που έφυγαν από την κατάληψη του κτιρίου στα Εξάρχεια μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για πρόσφυγες που κατάγονται κυρίως από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ανάμεσα στους αρκετά παιδιά, οι οποίοι διέμεναν
στο κτίριο στα Εξάρχεια το οποίο εκκένωσαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις.
Οι πρόσφυγες που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, έχουν μαζευτεί στην πλατεία Συντάγματος και διανυκτέρευσαν εκεί, καθώς δεν υπήρχε κάποιος χώρος φιλοξενίας για να μεταφερθούν μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. 
 Η ΕΛ.ΑΣ χτες προχώρησε σε προσαγωγή περισσότερων από 70 ατόμων, ενώ για τη μεταφορά τους από τα Εξάρχεια στη ΓΑΔΑ είχαν επιστρατευθεί πούλμαν και βανάκια.
 
Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο έστησε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου
«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος», δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Πρόσθεσε πως «με άλλα λόγια η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες. Επιτέλους, το δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του»..
πηγη in.gr
μονταζ teo