5


Translate

30 Ιουλ 2019

Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Η πιθανή ενδεκάδα με Πλζεν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 9:30 το βράδυ τη Βικτόρια Πλζεν και θέλει τη νίκη, μετά το 0-0 της Τσεχίας, που θα του επιτρέψει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Πειραιώτες εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τονίζουν πως με τη βοήθεια των φιλάθλων τους,
οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Εφόσον η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα βρει στον δρόμο της στον επόμενο γύρο τη Μπασακσεχίρ. Σε διαφορετική περίπτωση, η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού την εφετινή σεζόν θα συνεχιστεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς με την Πλζεν στον τραυματία Αβραάμ και όπως όλα δείχνουν, ο Μεριά θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα δίπλα στον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Σα θα καθίσει στην εστία, ενώ οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δύο πλάγιοι μπακ. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Ποντένσε να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπθιετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γκερέρο.

Οι Τσέχοι, από την πλευρά τους, αναμένεται να παραταχθούν με τους Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Μπράμπετς, Πέρνιτς, Μίχαλικ, Κάλβατς, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Κόπιτς και Κρμέντσικ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίν Μουνουέρα.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου