5


Translate

30 Ιουλ 2019

Έχουμε αγώνα απόψε…Γεμάτο γήπεδο, ομάδα και κόσμος, ένα!

Τη δυναμική του γηπέδου του, τη φωνή του υπέροχου κόσμου του, την ώθηση από την εξέδρα, θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός! Απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, θέλει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «πνιγμός» και μάλιστα από νωρίς, προκειμένου να μην αφήσει περιθώρια για αντιδράσεις,
στους Τσέχους.
Η ορμή, την οποία μπορεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, με τις ιαχές του κόσμου πίσω του, να τον ωθούν, είναι ασύλληπτη. Τόσες και τόσες ομάδες έχουν υποκλιθεί στο μεγαλείο της ερυθρόλευκης εξέδρας! Τόσες και τόσες ομάδες έχουν λυγίσει, μπροστά στον κόσμο του Θρύλου και την ορμή της ομάδας, μέσα στο γήπεδο! Αυτό θέλει να κάνει απόψε ο Θρύλος. Να βάλει τη Βικτόρια Πλζεν στα καρέ της. Από νωρίς.
Σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός θέλει να είναι από την αρχή ο κυρίαρχος του ματς. Να «κλείσει» τους Τσέχους στα καρέ τους και δυναμικά, αλλά όχι απερίσκεπτα, να τους… σφυροκοπήσει! Πάντα με μέλημα στα μετόπισθεν και ενδεχόμενες αντεπιθέσεις.
Εν κατακλείδι: Επιθετικά, ορμητικά, αλλά όχι… γιούρια! Με δύναμη, αλλά όχι με απερισκεψία! Με πάθος, αλλά όχι… απρόσεκτα! Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, ένα! Πάμε για την πρόκριση!
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου