5


Translate

5 Αυγ 2019

Αρνήθηκαν να παντρέψουν δύο ερωτευμένες μουσουλμάνες...!

Η είδηση προκαλεί πολλαπλά σοκ και αφορά τον έρωτα δύο κοριτσιών που θέλησαν να παντρευτούν, αλλά πολύ γρήγορα διαπίστωσαν πως εάν και ο νόμος είναι μαζί τους, στην Ελλάδα εφαρμόζεται "κατά περίπτωση". 
Δύο νεαρές (25χρονες) νεαρές μουσουλμάνες, που κατοικούν στην Γερμανία, αλλά κατάγονται από ορεινό (πομακικό) χωριό του νομού Ξάνθης,
πριν από δύο (περίπου) εβδομάδες αποφάσισαν να επισκεφθούν την Μουφτεία Ξάνθης, για να παντρευτούν. Ο Μουφτής Ξάνθης αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας στις νεαρές γυναίκες πως αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει, αφού σύμφωνα με το Ισλάμ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει γάμο μεταξύ γυναικών.
Οι ερωτευμένες κοπέλες δεν πτοήθηκαν και -σύμφωνα με πληροφορίες μας- απευθύνθηκαν στον (αποχωρούντα) δήμαρχο Σμίνθης (γνωστό τουρκόφρονα πολιτικό με... μέλλον), ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε να τις παντρέψει αφού κάτι τέτοιο δεν έχει νομιμοποιηθεί (ακόμη).

Μετά και από τη δεύτερη άρνηση, οι νεαρές μουσουλμάνος απτόητες επισκέφθηκαν συμβολαιογραφείο της Ξάνθης και υπέγραψαν "σύμφωνο συμβίωσης" και κατόπιν αυτού κυκλοφορούν δημοσίως -προκαλώντας την κλειστή μουσουλμανική κοινωνία της Σμίνθης- πιασμένες χέρι με χέρι.

Το αίτημά τους για να παντρευτούν είναι απολύτως ηθικό, σύμφωνα με τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Δυστυχώς, όμως, κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμία προοδευτική εφημερίδα, κανένας δημοσιογράφος κονδυλοφόρος ή μη και, καμία ΜΚΟ προστασίας των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, δεν προσέτρεξε να δημοσιοποιήσει την παραβίαση του δικαιώματος σε γάμο των δύο ερωτευμένων νεαρών γυναικών...!

Οι πάντες αδιαφόρησαν και αποσιώπησαν το γεγονός...!

Γιατί όμως αυτή η σιωπή; Μήπως οι "προοδευτικοί" αυτού του τόπου ενεργούν "κατά περίπτωση" ή μήπως φοβούνται πως μια τέτοια καταγγελία τους τοποθετεί απέναντι στον κόσμο του Ισλάμ και ιδιαίτερα τους σκληροπυρηνικούς του;


Επιλογή στόχου προς εξολόθρευση είναι μόνο η Ορθοδοξία
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά (για τους επαγγελματίες προοδευτικούς της Ελλάδας) την ίδια στιγμή εκείνοι που σιωπούν στην παραβίαση του νόμου έναντι των δύο νεαρών γυναικών, οι κονδυλοφόροι και πάσης φύσεως "επιτηδευματίες" του προοδευτισμού επιτίθενται στον Μητροπολίτη Μόρφου επειδή κατήγγειλε την παρά φύση σεξουαλικότητα! Δηλαδή, επανέλαβε τις θέσεις της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, η οποία υποστηρίζει την φυσική λειτουργία του ανθρώπου, τον οποίο προσπαθεί να απομακρύνει από συμπεριφορές που συναντώνται σε ζώα.
Προφανώς κάποιοι θίχτηκαν από την παρέμβαση του επισκόπου γέροντα της Μόρφου και διέρρηξαν τα ιμάτιά τους (ως σύγχρονοι φαρισαίοι) και χρησιμοποιώντας αποσπασματικές φράσεις του επισκόπου Μόρφου κατήγγειλαν με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και σε απολύτως επιθετικό (και προσβλητικό) ύφος, ήθος και τόνο τις θέσεις της Χριστιανικής Ορθοδοξίας.
Και τί είπε ο επίσκοπος Μόρφου (για τον οποίο δόθηκε εντολή δικαστικής διερεύνησης); Είπε πως εάν η επιστήμη ισχυρίζεται (και δικαίως) πως ένα έμβρυο επηρεάζεται θετικά στην ψυχολογία του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τότε γιατί να μην επηρεαστεί αρνητικά στην ψυχολογία του εάν η μητέρα του έχει παρά φύση σεξουαλικές σχέσεις;
Αυτά ήταν -περίπου- τα λεγόμενα του επισκόπου Μόρφου που ξεσήκωσαν θύελλα (συντονισμένων) αντιδράσεων εναντίον του, από εκείνους που πάντα τα ξέρουν όλα... ή σχεδόν όλα...
Είναι οι ίδιοι, όμως, που δεν ενοχλούνται όταν κάποιοι παρελαύνουν ημίγυμνοι (ή και απολύτως γυμνοί εξυμνώντας το πρωκτικό, το λεσβιακό ή και το ομαδικό σεξ) σε κεντρικές οδούς των Αθηνών και άλλων ελληνικών πόλεων, αλλά και σιωπούν όταν απέναντι στην υπεράσπιση της "προοδευτικότητάς" τους βρίσκεται το Ισλάμ.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν. Προοδευτισμός είναι αυτός... Δεν είναι παίξε-γέλασε. Εξάλλου, είναι γνωστό πως οι υπάλληλοί του επιτίθενται μόνο ως ομάδες (όπως κάνουν και οι λύκοι) και πάντα επιλεκτικά... Αφού πρώτα βεβαιωθούν πως ο στόχος τους δεν διαθέτει τα μέσα αλλά και το ήθος για να τους απαντήσει και να τους βάλει εκεί που πραγματικά ανήκουν: Στους κατ' επάγγελμα προοδευτικούς του σκοταδισμού...
πηγη kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου