5


Translate

29 Δεκ 2020

Γορίλας με ανθρώπινα δάχτυλα: Έχει δαχτυλικά αποτυπώματα και νύχια, ίδια με του ανθρώπου! (εικόνες)

Υπάρχει και όλο το διαδίκτυο μιλά για αυτόν 
Πριν από λίγο καιρό, οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου της Ατλάντα διοργάνωσαν ένα πάρτυ για να γιορτάσουν τα 6α γενέθλια της Anaka, μιας μικρής γοριλίτσας και δημοσίευσαν φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή στο Facebook.
Ανάμεσα στις πολλές ευχές που έγραψαν οι ακόλουθοι του ζωολογικού κήπου κάτω από την ανάρτηση, υπήρξαν και εκείνοι που πρόσεξαν και σχολίασαν μια ιδιαιτερότητας της Anaka.
Στο ένα της άνω άκρο, ορισμένα της δάχτυλα είναι αποχρωματισμένα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν πολύ με ανθρώπινα. Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση, παρατηρώντας τις φωτογραφίες, είναι το γεγονός ότι η Anaka φαίνεται να έχει δαχτυλικά αποτυπώματα και νύχια, ίδια με του ανθρώπου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, δεν είναι μόνο το δέρμα της Anaka ξεχωριστό αλλά και η προσωπικότητά της. «Φωνάζει συχνά στη μαμά της και σε άλλους για να πάρει το καλύτερο κομμάτι φαγητού», αναφέρουν.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος boredpanda.com, στη θέα της δερματικής ιδιαιτερότητας της Anaka, κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι ίσως πάσχει από λεύκη. Ωστόσο, ο ζωολογικός κήπος δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, ενώ κάνουν λόγο απλώς για ένα εκ γενετής σημάδι.

.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου