5


Translate

8 Ιαν 2020

Ήττα με 1-0 για τον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την ήττα με 1-0 σκορ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξήχθη την Τετάρτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Κάστρο η μπάλα κόντραρε σε παίκτες του «τριφυλλιού» και στρώθηκε στον Παμλίδη, ο οποίος πρόλαβε τον Διούδη και παραβίασε την εστία του με κοντινή προβολή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Κώστας Αποστολάκης σε μια διεκδίκηση γύρισε άσχημα το πόδι του και ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.
Στο 60ο λεπτό οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Παντελάκη μέσα στην περιοχή, ωστόσο η παράβαση δεν καταλογίστηκε, καθώς ο διαιτητής Φωτιάδης είχε σφυρίξει νωρίτερα επιθετικό φάουλ στον Καμπετσή.
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0
Γκολ: 28' Παμλίδης (ΠΑΣ)
Κίτρινες: Κριζμάν (ΠΑΣ), Κάστρο (ΠΑΣ)
Κόκκινες:
ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74' Νάουμετς), Ξυδάς (85' Λιάσος), Παμλίδης, Κριζμάν (69' Λεό)
Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (29' λ.τ. Κουρμπέλης), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Δώνης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης (74' Μπουζούκης), Μπεκ (46' Περέα), Ζαχίντ, Καμπετσής.


.
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου