5


Translate

13 Φεβ 2020

5.000 μουσουλμάνοι σε υπερδομή στην Σάμο – Η Ελλάδα γεμίζει με επίδοξους στρατιώτες της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διώχνουν βιοτεχνίες - Τρίβει τα χέρια της η Τουρκία...
Υπέρ – δομή που αναμένεται να ξεπερνά ακόμα και τα 5.000 άτομα ετοιμάζει η κυβέρνηση στη θέση Ζερβού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, όπως αναφέρουν
τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, επιτάσσεται από την κυβέρνηση γεωτεμάχιο εκτός οικισμού εμβαδού 216.067,87τμ. Από την επίταξη δεν γλυτώνει ούτε μια βιοτεχνία οικοδομικών υλικών.
Σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπουργική απόφαση, μεταδίδει το samotimes.gr, δεν υπάρχει αναφορά για «κλειστές» δομές καθώς οι συγκεκριμένες εκτάσεις θα χρησιμοποιηθούν, όπως σημειώνεται, για την εγκατάσταση και λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:
α)Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης(ΚΥΤ),
β)Κινητές Μονάδες Υποδοχής και Ταυτοποίησης,
γ)ανοικτές Δομές Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία,
δ)ανοικτές δομές Προσωρινής Φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών, που βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής ή των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί.
.
Στα γεωτεμάχιο που επιτάσσονται είναι δυνατό να δημιουργηθούν ανοικτές δομές Προσωρινής Υποδοχής Αιτούντων Διεθνή Προστασία καθώς και διακριτοί χώροι με τις κατάλληλες προδιαγραφές για την παραμονή ατόμων, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.
Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους νησιώτες σε ρήξη με το «κράτος των Αθηνών». Οι άνθρωποι στη Μυτιλήνη, στη Σάμο, στην Χίο αισθάνονται ότι είναι μόνοι τους, παρατημένοι στο έλεος του Ερντογάν.
Συνολικά 1.100 στρέμματα επιτάσσονται στα πραναφερθέντα νησιά για την δημιουργία νέων δομών, που θα φιλοξενήσουν τους αλλοδαπούς, τους προσεχείς μήνες, εν μέσω των αντιδράσεων που καταγράφονται στις τοπικές κοινωνίες των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, οι οποίες κορυφώνονται στην Αθήνα.
Τα κλειστά κέντρα θα εξαπλωθούν σε όλη την Ελλάδα, με την Τουρκία, η οποία παρουσιάζεται ως προστάτιδα δύναμη των μουσουλμάνων, να μπορεί να ενεργοποιήσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, επίδοξους στρατιώτες κατά της Ελλάδας.
Δείτε αντιδράσεις και στην Χίο:
.
 πηγη el.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου