5


Translate

12 Φεβ 2020

Τη σκότωσε, την τεμάχισε και πέταξε τα κομμάτια της στη λεκάνη της τουαλέτας - Βίντεο

Τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας του ομολόγησε άντρας στο Μεξικό, που αφού τη σκότωσε και την τεμάχισε, πέταξε τα κομμένα μέλη της στην τουαλέτα και πάτησε το καζανάκι.
Συγκεκριμένα, ο 46χρονος Έρικ Φρανσίσκο Ρομπλέντο παραδέχτηκε πως σκότωσε
την 25χρονη Ίνγκριντ Εσκαμίγια Βάργκας, σε διαμέρισμα, στο Μέξικο Σίτι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η δολοφονία έλαβε χώρα έπειτα από καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ο γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές όταν είδαν τον 46χρονο να βγαίνει από το κτίριο γεμάτος αίματα
Σύμφωνα με τις αναφορές, οι γείτονες κάλεσαν τις αρχές, όταν είδαν τον Ρομπλέντο να βγαίνει από το κτίριο όπου διέμεναν καλυμμένος με αίματα.
Υλικό δείχνει τον 46χρονο σε αυτοκίνητο καλυμμένο με αίμα να μιλά με αστυνομικό. Όπως αναφέρει η βρετανική Μirror, είχε πιει αλκοολούχα ποτά και τσακώθηκε με τη νεαρή γυναίκα.
«Χρησιμοποίησα το ίδιο μαχαίρι που μου επιτέθηκε για να τη μαχαιρώσω στο λαιμό. Πέταξα κομμάτια από το πτώμα της στο αποχετευτικό σύστημα επειδή ντρεπόμουν»
© Φωτογραφία : YouTube/Mexican Post
«Χρησιμοποίησα το ίδιο μαχαίρι που μου επιτέθηκε για να τη μαχαιρώσω στο λαιμό. Πέταξα κομμάτια από το πτώμα της στο αποχετευτικό σύστημα επειδή ντρεπόμουν»
«Αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και παλαίψαμε. Μου είπε ότι θέλει να με σκοτώσει και της είπα κάντο» είπε ο Ρομπλέντο.
«Πήρε ένα μαχαίρι και της είπα να το κάνει αμέσως. Με μαχαίρωσε μια φορά και της είπα να το κάνει πιο δυνατά. Προσπάθησε άλλες δύο φορές».

Ο άντρας είπε ότι διαμέλισε το άψυχο σώμα της συντρόφου του καθώς δεν ήθελε «κανένας να ξέρει».
«Χρησιμοποίησα το ίδιο μαχαίρι που μου επιτέθηκε για να τη μαχαιρώσω στο λαιμό. Πέταξα κομμάτια από το πτώμα της στο αποχετευτικό σύστημα επειδή ντρεπόμουν», είπε ο άντρας.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, στο διαμέρισμα βρέθηκε το μαχαίρι καθώς και κομμάτια του νεκρού σώματος της 25χρονης κοπέλας.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία βρήκε μια πλαστική σακούλα με ανθρώπινα μέλη, μερικά τετράγωνα μακριά από το διαμέρισμα, όπου έγινε η δολοφονία.
Δείτε το βίντεο:
.
πηγη sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου