5


Translate

10 Απρ 2020

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ, Ή ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ;;;

Το φετινό Πάσχα θα μείνει σαν το πιο μελανό Πάσχα στην σύγχρονη ιστορία μας, καθώς ουσιαστικά έχει καταργηθεί από μια υποτίθεται…«εθνική» κυβέρνηση, έχει καταργηθεί η Μεγάλη Εβδομάδα, έχει καταργηθεί ο Επιτάφιος, έχει καταργηθεί η Ανάσταση.
Για τους Έλληνες το Πάσχα είναι η κορυφαία θρησκευτική γιορτή
σε αντίθεση με τους Παπικούς που θεωρούν τα Χριστούγεννα.
Αυτή όμως την κορυφαία θρησκευτική εορτή των Ελλήνων επειδή ενοχλούσε το μασονικό κατεστημένο, έπρεπε να την χτυπήσουν με τον πιο λυσσαλέο τρόπο, με την χρυσή ευκαιρία της επιδημίας -φιάσκο, φτάνοντας στο σημείο να βάλουν λουκέτο στις εκκλησίες, να απαγορέψουν για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία του ελληνισμού τις καμπάνες, να λοιδορήσουν το Άγιο Φως, που στην αρχή ήθελαν να το μοιράσουν με… delicvery λες και είναι…πίτσα special, αλλά ούτε τελικά και αυτό το επιτρέπουν, γιατί θεωρούν ότι το. Άγιο Φως θα…διαδώσει την θανατηφόρο επιδημία,
Μέχρι και αστυνομία θα βάλουν έξω από τους ναούς για να εμποδίσουν κάποιους «φανατικούς», όπως τους χαρακτηρίζουν οι… πεφωτισμένοι κυβερνώντες, να πλησιάσουν τον Οίκο του Θεού, λες και είναι…οίκος ανοχής.
Και καπάκι σε όλα αυτά μια ανύπαρκτη Ιεραρχία Φαρισαίων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τα έχουν καλά με την μασονική πολιτεία για να μη χάσουν τις καρέκλες τους και φυσικά τα προνόμια τους, άσχετα αν συναίνεσαν οι ίδιοι να καταργηθεί το Άγιο Πάσχα.
Εκείνο όμως που πραγματικά «καίει» περισσότερα, είναι ότι όλα αυτά δεν γίνονται, δεν επιβάλλονται, όλα αυτά από μια αριστερή κυβέρνηση, από μια κυβέρνηση δεδηλωμένων άθεων, αλλά από μια υποτίθεται δεξιά και «εθνικευόμενη» κυβέρνηση.
Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι η πιο χριστιανομάχο κυβέρνηση στην νεότερη ελληνική ιστορία.
Είναι η κυβέρνηση που εκλέχτηκε και ορίστηκε για να πολεμήσει με λύσσα, με κάθε μέσο την ελληνική Ορθοδοξία, να χτυπήσει με κάθε μέσο την πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων, υπακούοντας στις εντολές των νεοταξικών μασόνων αφεντικών της.
Άραγε ποιοι είναι χειρότεροι για τον Ελληνισμό και τη Ορθοδοξία, οι φανεροί άθεοι αριστεροί, ή οι δεξιοί υποκριτές, μασόνοι χριστιανομάχοι ;;;
Η θα πεις καλλίτερα… «πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο».
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου