5


Translate

12 Ιουλ 2020

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού, νίκησε 1-0 στο «Καραϊσκάκη»

Με κεφαλιά του Μιχάι στο 90ο λεπτό ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, σπάζοντας το αήττητο σερί των Πειραιωτών.
Με αυτή τη νίκη ο δικέφαλος του Βορρά διατηρήθηκε στο +3 από την ΑΕΚ, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την κατάκτηση
της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στο 32ο λεπτό ο Σεμέδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών της εστίας του Πασχαλάκη, πριν αυτή καταλήξει άουτ.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Μπίσεσβαρ, που σούταρε, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο Σα έδιωξε εξουδετέρωσε το σουτ του Μαουρίσιο έξω απο την περιοχή.

Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές στιγμές, ενώ στο 77' ο νεοεισελθών Χασάν έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 90ο λεπτό ο Μιχάι με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Σα, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Πειραιώτες έφτασαν μία ανάσα από το 1-1, ωστόσο ο Πασχαλάκης ενήργησε σωτήρια, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ, μετά το σουτ του Χασάν.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.


Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Γκολ: 90' Μιχάι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μπίσεσβάρ (ΠΑΟΚ), Σισέ (Ολυμπιακός), Μιχάι (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 32' Σεμέδο (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός: Σα - Ομάρ, Σισέ, Σεμεδο, Τσιμίκας - Γκιλιέρμε (61' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά - Βαλμπουενά (86' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (61' Μπρούνο), Ελ Αραμπί (77' Χασάν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46' Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί (79' Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72' Στοχ), Τζόλης (79' Λημνιός), Άκπομ (59' Σβιντέρσκι)







πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου