5


Translate

8 Ιουλ 2020

Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Ο κορονοϊός σαρώνει στη Σερβία και το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα δεν μένει ανεπηρέαστο.
Αρχικά βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 πέντε ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, στη συνέχεια τρεις της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα και δύο της Παρτιζάν Βελιγραδίου,
ενώ εσχάτως η Ραντνίτσκι Νις με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» γνωστοποίησε πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και ο Στέφαν Μιχαίλοβιτς έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό!
Αναλυτικά όσα τονίζονται την επιστολή του σερβικού συλλόγου:
«Δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα της Ραντνίτσκι έχουν προσβληθεί από τον Cοvid-19. Πρόκειται για τους Στέφαν Μιχαΐλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, όπως και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Νταβόρ Μπερμπέρ. Ακόμη επτά ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό.
Από τη στιγμή που ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ζητούμε να γίνουν τεστ σε όλη την ομάδα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να μπουν σε καραντίνα όσοι έχουν βρεθεί θετικοί για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό για εμάς και δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανένα άνθρωπο.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου