5


Translate

5 Ιουλ 2020

Για το γόητρο και το αήττητο στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Ολυμπιακός - Μετρημένες αλλαγές από Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 45ου τίτλου της ιστορίας του την Τετάρτη, αλλά συνεχίζει με το… γκάζι πατημένο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται στις 9:30 το βράδυ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και πέρα από τη νίκη για το γόητρο και την ιστορία, θέλουν να συνεχίσουν στους υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και φυσικά να διατηρήσουν το αήττητο.
Οι Πειραιώτες έχουν στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί 41 αγώνων που «τρέχουν» από πέρυσι και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει για το ματς με τους πράσινους στον Κώστα Τσιμίκα που θα πάρει ανάσες, αλλά και στους Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει κανονικά τους βασικούς, με τον Σα να είναι στο τέρμα, τους Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο και Γκασπάρ στην άμυνα και τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο.
Στην επίθεση, πέρα από τον Ελ Αραμπί που θα είναι στην κορυφή, ο Μαρτίνς θα επιλέξει δύο εκ των Μασούρα, Βαλμπουενά και Φορτούνη.
Στην 22μελή αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου