5


Translate

22 Ιουλ 2020

Ο Κορωνοϊός Covid 19 που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – Και πώς να προφυλαχθείτε

Ήξεραν για τους νεκρούς και
δίνανε σώου...

Οι αποκαλύψεις των τηλεφωνικών συνομιλιών που έφερε στην δημοσιότητα η «Καθημερινή της Κυριακής» δεν επιβεβαιώνουν απλώς όλα όσα μήνες και χρόνια τώρα γράφουμε για την Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάτι παραπάνω.
Αποκάλυψαν την δολοφονική τους τάση και στάση όχι μόνο απέναντι στους 102 νεκρούς στο Μάτι άλλα και απέναντι στους χαρακτήρες όλων όσων αντιστέκονται όπως ο ακέραιος πυραγός πραγματογνώμων για την πυρκαγιά στο μάτι.
Έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με την Ιστορική Αριστερά που γνωρίσαμε δεκαετίες τώρα. Αποτελεί ένα συνονθύλευμα Λούμπεν κοινωνικής προέλευσης και φασιστικής νοοτροπίας.

Έχουμε αναφέρει άλλες τόσες φορές πως δεν έχει σχέση με παραγωγικά στρώματα και κοινωνικές τάξεις παραγωγής και φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εργαζόμενη τάξη την οποία παρατηρεί τόσες φορές με τα κυάλια και από μεγάλη απόσταση.

Έχουμε τονίσει άπειρες φορές πως δεν έχει καμιά σχέση με την επιστημονική διαλεκτική θεωρία του Σοσιαλισμού, θεωρία που δεν τολμά ούτε να καπηλευτεί. Οι αναφορές τους στον Μαρξ είναι ανύπαρκτες ή χυδαιοποιημένες και απίστευτα διαστρεβλωμένες. Άλλωστε, ό,τι πιάνουν στα χέρια τους οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το κακοποιούν και στο τέλος το δολοφονούν. Ο Μαρξ θα γλύτωνε;;;

Έχουμε υπερ–τονίσει πως η σχέση τους με το ήθος και την ηθική της Ιστορικής Αριστεράς είναι από ανύπαρκτη έως μηδενική. Το λεγόμενο «Ηθικό πλεονέκτημα» που περιφέρουν οι πολιτικοί απατεώνες του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ είναι ποντιακό ανέκδοτο τελευταίας κοπής.

Έχουμε επίσης αναφερθεί στην παροιμιώδη ανικανότητα και αχρηστία τους. Όμως μην ξεχνάμε πως εφόσον «Επειδή είναι ανίκανοι για οτιδήποτε δημιουργικό είναι ταυτόχρονα ικανοί για τα πάντα» γι’ αυτό και κάηκαν 102 συνάνθρωποι μας ενώ αυτοί έκαναν επικοινωνιακή πολιτική πάνω στα καμένα πτώματά τους και ταυτόχρονα απειλούσαν σαν μαφιόζοι και με χυδαίο τρόπο, την ακεραιότητα του Πραγματογνώμονα.

Βλέπετε, ο πολιτικός μαφιόζος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θεωρεί πολυτέλεια τον ανδρισμό. Χτυπάνε προσοχή μπροστά στις Μαρίες Αντουανέτες του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν τους «καμπόσους» σε όσους υφιστάμενους υπάλληλους τους είναι συνεπείς στο καθήκον και φύλακες του νόμου.

Έχουμε τέλος προειδοποιήσει όλον τον Προοδευτικό χώρο πως ένα παρόμοιο Λούμπεν νεοφασιστικό μόρφωμα πρέπει πάση θυσία να απομονωθεί, να διαλυθεί, να εξαλειφθεί από προσώπου γης.

Επειδή όμως τα πολιτικά πτώματα όπως ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ αργούν να εξαφανιστούν και από τη δυσώδης μπόχα τους κινδυνεύουμε να μας μολύνουν, χρειάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ολοκληρωτικό Πολιτικό Lockdown. Απλά, πρέπει να τον βάλουμε σε καραντίνα για να μη μολύνει όλο το κοινωνικό σώμα και πολιτικό σύστημα με τον χειρότερο πολιτικό Κορωνοϊό της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας, την ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑ δηλαδή την ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ και άλλων πολιτικών κομμάτων που κινδυνεύουν να μολυνθούν από τον ιό Covid 19 η SYRIZA–2020.

Όταν συναλλασσόμαστε μαζί τους – όποτε έχουμε τέτοια ατυχία– τους κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας, δεν απαντάμε στα υβρεολόγια και χυδαίες εκφράσεις τους, δεν συζητάμε με επιχειρήματα γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν από μεριάς τους. Τους απομονώνουμε με κάθε τρόπο.

Οπλιζόμαστε με όλα τα αποθέματα Ηθικής και Κοσμοθεωρίας που έχουμε και δημιουργούμε ένα χαλύβδινο τείχος απέναντι τους. Όσο τους απομονώνουμε τόσο λυσσάνε και χυδαιολογούν, υβρίζουν και συκοφαντούν. Το να απαντάμε είναι χαμένος χρόνος επιπλέον δε, τους δίνουμε και αξία. Απλά, δεν υπάρχουν για μας και τους το δείχνουμε.

Ταυτόχρονα, τους χτυπάμε με όλη την δύναμη μας, αποκαλύπτουμε την ψυχολογία ερπετού και διπλής ηθικής του Λούμπεν χυδαιομικροαστού που έχουν, προφυλασσόμαστε από τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού που μόνο οι Λούμπεν κατέχουν σε τεράστιο βαθμό εφόσον διαθέτουν τεράστιο ιικό φορτίο.

Αρνούμαστε την οποιαδήποτε συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους μέχρι να μας απαλλάξουν οριστικά από την παρουσία τους. Επαναφέρουμε τις αξίες της Δημοκρατίας, του Πατριωτισμού και του Σοσιαλισμού που δεν κακοποιήθηκαν απλώς αλλά δολοφονήθηκαν κυριολεκτικά από τους πολιτικούς μπράβους του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παριστάνουμε τους Πόντιους Πιλάτους όπως το ΚΚΕ – που στην τελευταία ανακοίνωση του για τις αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες στο Μάτι μιλάει για «Δικομματικό καυγά» κρατώντας ίσες αποστάσεις– αλλά αντίθετα, συμμετέχουμε στην καθημερινή κατεδάφιση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ έχοντας σαν μοναδικό σύνθημα το SYRIZA delendus est! (O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαλειφθεί!).

Δεν μας ενδιαφέρει εάν επωφελείται η ΝΔ όταν μακροπρόθεσμα θα ωφεληθεί από την εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ μόνο το Προοδευτικό Κίνημα κατά πρώτο λόγο και όχι η ΝΔ.

Άλλωστε, μιλάει το ΚΚΕ για «ωφέλεια» στη ΝΔ όταν το 1989 προσπάθησε να διαμελίσει το ΠΑΣΟΚ και να φυλακίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με πλαστά στοιχεία;;;

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την ηγεσία του ΚΚΕ ποιος αληθινά ωφελείται από την στάση «Πόντιου Πιλάτου» που υιοθετεί;

Μήπως το Προοδευτικό και Αριστερό Κίνημα; Δεν νομίζουμε.

Μήπως ωφελείται η ΝΔ; Μόνο προσωρινά και όχι μακροπρόθεσμα θα συμπληρώναμε εμείς.

Αντίθετα, μήπως το ΚΚΕ θέλει να κρατήσει «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας συνεχώς για «δικομματικό» καυγά και «ενδοαστικές» αντιθέσεις;

Για ποιο λόγο εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ απετέλεσε τον πραγματικό νεκροθάφτη του αριστερού κινήματος; Όμως, θα μας εξηγήσει το ΚΚΕ για ποιο λόγο στον «δικομματικό καυγά» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το 1989 συμμάχησε με την ΝΔ σχηματίζοντας την Κυβέρνηση Τζαννετάκη; Αν θυμόμαστε καλά, συμμετείχε στην Κυβέρνηση Τζαννετάκη με «χαρωπή διάθεση» και με ενθουσιασμό, σχεδόν χοροπηδώντας. Κάνουμε λάθος;;;

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την αφωνία των περισσότερων κομματιδίων και γκρουπούσκουλων της λεγομένης «επαναστατικής» Αριστεράς. Δεν τους αφορούν οι αποκαλύψεις; Δεν πρέπει να πάρουν θέση; Δεν τους αγγίζουν οι καταγγελίες; Πού είναι η «Κατιούσα» (φιλο–ΚΚΕ) και η «Εργατική Αλληλεγγύη»(ΣΕΚ) να γράψουν διαπρύσια άρθρα για τον άθλιο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είδαμε τίποτε σπουδαίο .

Ας έχουν υπόψη τους όλοι οι προαναφερθέντες κύριοι πως χωρίς την εξαφάνιση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα, ειδικότερα το ΚΚΕ. Όση αντιπολίτευση και να κάνουν, θα μεγαλώνουν τα κέρδη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστερίστικες γρούπες θα εξαφανιστούν τελείως και το ΚΚΕ θα κινδυνεύσει να μην πλησιάσει ούτε το 5% στις επόμενες εκλογές. Ας το θυμούνται και να μην το ξεχάσουν ποτέ.

Ας έχουν υπόψη τους όλοι οι προαναφερθέντες πως η εξάλειψη του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ θα ωφελήσει τα μάλα το Προοδευτικό Κίνημα, αναγεννώντας το, κάνοντας ένα πλήρες restart δηλαδή ξεκινώντας από την αρχή.

Μόνο κάνοντας «Ολιστικού τύπου επανεκκίνηση» δηλαδή κυριολεκτικά ξεκινώντας από την αρχή– Κοινωνικά, Πολιτικά, Κοσμοθεωρητικά– θα μπορέσει το Προοδευτικό Κίνημα να δει «άσπρη μέρα» και θετική προοπτική. Μόνο τότε!

Επανεκκίνηση όμως σημαίνει να εξαλειφθεί, να εξαφανιστεί από προσώπου γης– κυριολεκτικά– η πολιτική συμμορία μαφιόζων που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με τον πολιτικό θάνατο και εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ελπίδα για τις εργαζόμενες τάξεις και τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού να επανασυνδεθεί με τον Δημοκρατικό Πατριωτισμό και την προοπτική της Σοσιαλιστικής ανάπλασης της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς, η μπόχα της σήψης του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ πτώματος θα πνίξει με τις αναθυμιάσεις του την ελληνική κοινωνία. Θα προχωρήσει η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και οι χειμαζόμενες μάζες θα αποκτούν την νοοτροπία του Λούμπεν. Με άλλα λόγια, δίπλα στον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε έναν Λούμπεν Λαό και ένα Λούμπεν Έθνος. Αυτήν την προοπτική θέλουμε; Αυτό επιδιώκουμε ή ανεχόμαστε; Τότε είμαστε συνυπεύθυνοι και συνένοχοι.

Οι ευθύνες των προοδευτικών κομμάτων – ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ – είναι τεράστιες και αυτονόητες. Το ΚΙΝΑΛ αποστασιοποιείται – ευτυχώς– από την προοπτική συνεργασίας με τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ όμως το ΚΚΕ συνεχίζει να μιλά για «δικομματικές κοκορομαχίες» και «ενδοαστικές αντιθέσεις». Συνεχίζει δηλαδή την τακτική του Πόντιου Πιλάτου, κατά το κοινώς λεγόμενο , «να κάνει την πάπια».

Γιατί δεν τους καταγγέλλει – τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ– σαν πολιτικούς δολοφόνους της τιμής και ηθικής της Αριστεράς στην οποία περιλαμβάνει ο λαός και το ΚΚΕ; Γιατί δεν δράττεται της ευκαιρίας τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει να του δώσει την χαριστική βολή ώστε και η Αριστερά να ξαναγεννηθεί και το ίδιο το ΚΚΕ να ωφεληθεί πολιτικά και εκλογικά έχοντας βοηθήσει στην εξάλειψη του κύριου εμποδίου του προοδευτικού κινήματος στην Ελλάδα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Φοβάται μήπως κατηγορηθεί για ανοχή η και συνεργασία με την ΝΔ;
Δηλαδή η ανοχή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταρρακώσει και συνθλίψει κάθε έννοια, ηθική και τιμή της Αριστεράς είναι καλύτερη;

Άλλωστε, το καλοκαίρι του 1989
το ΚΚΕ δεν είχε τέτοιες «αναστολές». Έπαιζε «τάβλι» με την ΝΔ κυνηγώντας τους «κλέφτες» του ΠΑΣΟΚ και τον «απατεώνα» Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πολιτική καραντίνα στην οποία πρέπει να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει:

(α).
Παράλληλες προτάσεις και ευέλικτη, έξυπνη πολιτική από μέρους των προοδευτικών κομμάτων.

(β) Μια συνολική, όπως προαναφέραμε «ολιστικού τύπου» επανεκκίνηση του Προοδευτικού Κινήματος σε θεωρητική/επιστημονική, πολιτική και κοινωνική βάση. Ανάπλαση και περαιτέρω ανάπτυξη της Διαλεκτικής θεωρίας, πολιτική στρατηγική συμμαχιών που θα περιλαμβάνει την μεγάλη πλειοψηφία των μικροαστικών/μεσοαστικών και αγροτικών στρωμάτων – μικρομεσαίοι – και μαζική εκστρατεία δημιουργίας μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας, ενός νέου Κοινωνικού Μπλοκ εξουσίας σε στρατηγική βάση.

Έχοντας υπόψη και όσα αναφέραμε στα τελευταία μας άρθρα για τον «Βασικό» και τον «Κύριο» αντίπαλο, πιστεύουμε πως υπάρχει θετικό έδαφος τα επόμενα χρόνια για μια Δημοκρατική/Πατριωτική και Σοσιαλιστική Αντιπολίτευση.
 πηγη resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου