5


Translate

18 Αυγ 2020

1 Ρώσος στρατηγός σκοτώθηκε και 2 Ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό τουρκο-τζιχαντιστών στη Συρία. ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ

o νεκρός Ρώσος στρατηγός 
Στη Συρία σκοτώθηκε σ΄έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού που στόχευσε 1 κομβόι Ρώσος στρατηγός και τραυματίστηκαν 2 Ρώσοι στρατιώτες. Μεταξύ αυτών ήταν κι ΄1 στρατηγός που υπέκυψε στα τραύματά του γνωστοποίησε το ρώσικο Υπουργείο Άμυνας.

Μια επίθεση διαπράχθηκε εντός του κυβερνείου της Deir ez-Zor προκάλεσε των τραυματισμό 2 στρατιωτικών και το θάνατο ενός στρατηγού ,ανακοίνωσε στις 18 Αυγούστου το Υπ.” Ως συνέπεια της έκρηξης 3 Ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν και κατά τη διακομιδή τους ένας Ρώσος υψηλού τύπου στρατιωτικός σύμβουλος στρατηγός υπέκυψε στο σοβαρό του τραυματισμό», αναφέρει το ανακοινωθέν…Δίνεται τo όνομα του στρατηγού Vyacheslav Gladkikh.Έγινε στα 15χλμ από την πόλη Deir ez-Zor κι επέστρεφαν από επιχείρηση ανθρωπιστική….

Εικόνα
Nέες πληροφορίες αναφέρουν πως στην ίδια βομβιστική επίθεση σκοτώθηκαν ο Σύρος διοικητής της Εθνικής Άμυνας Mohamed Tasir Al-Dahir στην περιοχή, Σύριοι μαχητές σκοτώθηκαν μετά από μια σειρά εκρήξεων αυτοσχέδιων βομβιστικών μηχανισμών που πυροδοτήθηκαν στο στρατιωτικό τους κομβόι κοντά στο πετρελαϊκό πεδίο al-Taym, νότια του Deir Ezzor, μετά την επιστροφή από την εκδίωξη μαχητών του ISIS.

H άλλη εκδοχή είναι ότι το SDF, με εντολή αμερικάνικων υπηρεσιών, στόχευσε το ρώσικο κομβόι, που οδήγησε στο θάνατο ενός Ρώσου στρατηγού και τον τραυματισμό δύο στρατιωτικών στην περιοχή υπό τον έλεγχο της πολιτοφυλακής του SDF κοντά στο πετρελαϊκό πεδίο Al-Taym στο Κυβερνείο Deir Ezzor…..

O Σύρος επικεφαλής της Εθνικής άμυνας που σκοτώθηκε μαζί με το Ρώσο στρατηγό

ο Σύρος διοικητής Μονάδων Εθνικής Άμυνας Mohamed Tasir Al-Dahir
Eπίσης οι Τούρκοι κατέρριψαν τουλάχιστον 2 ρώσικα drones κοντά στα συροτούρκικα σύνορα στο κυβερνείο Ιντλίμπ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου