5


Translate

4 Δεκ 2020

Μέχρι και ο Γεωργιάδης αγανάκτησε με τον λακέ Ευαγγελάτο και τον ξεφτίλισε στον αέρα ! - ΒΙΝΤΕΟ

Αγανάκτηση με την τοποθέτηση δημοσιογράφου…
Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήγησε πως θα ανοίξουν 110 εποχικά καταστήματα, τα οποία θα πουλήσουν στολίδια Χριστουγέννων, καθώς οι επιχειρηματίες που τα δουλεύουν δεν έχουν άλλη εποχή για να κερδίσουν χρήματα.
Το εν λόγω γεγονός, τα μόλις 110 καταστήματα που θα ανοίξουν, προκάλεσε την «ανησυχία» του δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε λόγο για κίνδυνο συνωστισμού.
Η αντίδρασή του αγανάκτησε ακόμα και τον υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος κάλεσε τον εν λόγω δημοσιογράφο να μπει στην θέση των καταστηματαρχών και πως «ανθρώπινη ζωή» δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός.

«Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου. Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Αλλιώς θα ήταν όλα απλά. Ανθρώπινη ζωή είναι και τα ψυχικά θέματα, και τα οικονομικά, και να ζήσει η οικογένειά σου. Έχουμε εδώ ανθρώπους του μεροκάματου που πουλάνε μόνο τώρα και αν δεν πουλήσουν τώρα καταστρέφονται οικονομικά. Και είναι λίγοι. Θα παρακολουθούμε να λειτουργούν οι κανόνες. Πρέπει με κάποιο τρόπο να συμπαραταχτούμε και με αυτούς. Δεν είναι ίδιο το κριτήριο για την υπόλοιπη αγορά που και αυτή προφανώς έχει πρόβλημα. Η εστίαση θα έχει δουλειά όταν ανοίξει. Ο άλλος αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να τα πουλήσει την 1η Ιανουαρίου», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Σας βλέπω προβληματισμένο και αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση από την πλευρά σας. Είστε άνθρωπος της αγοράς. Αν το MEGA έμενε χωρίς καμία διαφήμιση και εσείς θα έπρεπε να απολύσετε όλους τους εργαζομένους σας για να μην σας πάρουν το σπίτι, θα είχατε την ίδια επιθετική διάθεση στην τηλεόραση;
Έχετε μικρόφωνο και άρα ευθύνη. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις μέρες, θα πουλήσουν ξανά του χρόνου», προσέθεσε.
 πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου