5


Translate

4 Ιαν 2021

ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟ…ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΜΑΜΗΔΩΝ ΤΗΣ Ε. Ε.

Μεγάλη οργή προκαλεί στην Τουρκία η είδηση ότι η Αυστρία και η Γαλλία έχουν ζητήσει επίσημα το φακέλωμα όλων των ιμάμηδων που υπηρετούν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεπώς και στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα την απαίτηση αυτή ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο η αυστριακή υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων, Karoline Edtstadler, τονίζοντας ότι στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ένα κύκλωμα υπονόμευσης των ευρωπαϊκών αξιών με ανατρεπτικές διαθέσεις, από τους ιμάμηδες που κατευθύνονται από έξω-ευρωπαϊκές δυνάμεις, υπονοώντας σε μεγάλο βαθμό την Τουρκία.
Ήδη στην Αυστρία έχει ξεσπάσει, σύμφωνα με τους Τούρκους, ένας διωγμός των μουσουλμάνων κλείνονται τζαμιά, απελαύνονται ιμάμηδες, ενώ μπαίνουν υπό αυστηρό κρατικό έλεγχο όλα τα ιδρύματα και μουσουλμανικά βακούφια.
Αλλά και στην Γαλλία, όπως κατηγορούν οι Τούρκοι, ο πρόεδρος Μακρόν έχει εκδηλωθεί ανοιχτά κατά των μουσουλμανικών δραστηριοτήτων και έχει επιβάλει αυστηρό έλεγχο βάζοντας οριστικά λουκέτο σε πολλά μουσουλμανικά ιδρύματα.
Αλήθεια με τους δικούς μας ιμάμηδες τι θα γίνει ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου