5


Translate

1 Μαρ 2021

Στον Βόλο πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής - Με αλλαγές ο Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πραγματικότητα της Super League 1 και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον μαχητικό Βόλο (19:30, Novasports 1) στο πέσιμο της αυλαίας της 24ης αγωνιστικής.

Η κόπωση είναι δεδομένη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σκοπεύει να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Συγκεκριμένα, από πέντε ως εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ερωτηματικό την συμμετοχή του Ζοσέ Σα.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, αν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Κρίστινσον ή ο Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη να είναι λίγο πιο μπροστά. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και στην κορυφή θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαλά, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Κάιπερς, και Ελ Αραμπί. Μοναδικοί «γνωστοί» απόντες, οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάριος Βρουσάι.

Στην άλλη μεριά, ο Βόλος θα αγωνιστεί χωρίς τον Περέα, που θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας με τις κίτρινες κάρτες.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου