5


Translate

15 Μαΐ 2021

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ..... ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η δικη μας συνεχεια .....
-Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις του Προμηθέα στο ανθρώπινο είδος και πριν την αναχώρηση του, παρέδωσε τη Διαθήκη στους Ελλάνιους.
-Όπως ήταν φυσικό οι απορίες μας πλήθαιναν υποβάλαμε
συνέχεια ερωτήσεις και ζητήσαμε να μας επιτρέψουν να κοινο-ποιήσουμε τη Διαθήκη.ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :«Κοινοποιήσατε γρήγορα τη Διαθήκη του Προμηθέα όπως αυτή θα σας δοθεί.
-Είναι γραμμένη σε πάπυρους, το ένα αντίγραφο βρίσκεται σε χριστιανική εκκλησία στο Ισραήλ, και το πρωτότυπο σε μοναστήρι του Αφγανιστάν, με δική σας ονομασία.
-Αναζητείστε την από ομάδα επικοινωνίας Ουραλίων, διότι απαιτούνται πάνω από 50 οθόνες υπολογιστών για να τη γράψετε εσείς.
-Οι πάπυροι αυτοί φυλάσσονται με αυστηρά μέτρα ασφάλειας.
-Οι εξουσιαστές φοβούνται ότι πιθανή αποκάλυψη τους θα έχει επιπτώσεις στο θρησκευτικό σύστημα με το οποίον ελέγχουν τον κόσμο».
-Η ταχύτητα των μέσων επικοινωνίας μίκρυνε τον πλανήτη, ηταχύτητα του φωτός μίκρυνε τις αποστάσεις των άστρων, και η ταχύτητα της σκέψης μίκρυνε το σύμπαν.
-Η επικοινωνία μας προς κάθε κατεύθυνση υπήρξε σχεδόν ακαριαία.
-Η ομάδα επαφής της Κύπρου δεν ήξερε τίποτε.
-Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα του Θιβέτ, μου έστειλε αρκετές πληροφορίες,ήξερε την ύπαρξη των παπύρων, αλλά δεν είχε τα κείμενα.
-Το ίδιο έγινε και με την Ιερή Αδελφότητα Πυθαγορείων και την Αδελφότητα των Επτά Ακτινων των ΙΝΚΑΣ.
-Οι ομάδες επαφής του Καναδά και του Λας Βέγκας, υπέβαλαν ερωτήσεις και πήραν την ίδια απάντηση μ' εμάς σχετικά με την ύπαρξη και το περιεχόμενοτων κειμένων.!!!
-Απο το εργο του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου