5


Translate

17 Ιουλ 2021

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Η Ελλάδα αποκάλυψε τον βρώμικο ρόλο του Σόιμπλε σε όλη την υφήλιο....ΠΟΙΑ ΕΕ??? ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΝΑΖΙ...ΕΧΘΡΕ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ???

Μέχρι χθες, οι Έλληνες ήταν τα «μιάσματα της Ευρώπης». Οι τεμπέληδες, οι απατεώνες που έπρεπε να καταστραφούν. Και αυτό ηταν το σχέδιο. Η οικονομική και έπειτα η εθνική καταστροφή της «μολυσματικής» Ελλάδας, που λόγω της μεθοδευμένης δυσφήμισης από την συμμορία Παπανδρέου, θα γινόταν σε απόλυτη σιωπή. Κανείς δεν νοιάζεται για την σφαγή «διεφθαρμένων». Θυμηθείτε πόσο μεθοδικά οργανώθηκε η εθνοκάθαρση των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου.
Μέχρι που έγινε η μεγάλη ανατροπή. Μέσα σε λίγους μήνες, η Ελλάδα από παράδειγμα προς αποφυγή έγινε σύμβολο αγώνα επισύροντας την αλληλεγγύη των Εθνών.
Μέσα σε λίγους μήνες, σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα έγινε μια εξέγερση υπέρ της Ελλάδας. Η ιερή έννοια «Ελλάδα» έγινε πάλι σύμβολο ελευθερίας στα πέρατα της Γης.
Σήμερα, όλη η υφήλιος, ακόμα και η Γερμανία, χαρακτηρίζει τον Σόιμπλε, εχθρό της ανθρωπότητας. Και αυτό ειναι ένα αμιγώς Ελληνικό επίτευγμα. Η μεγαλύτερη δικαιωση για το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.
 μονταζ teo
 17/7/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου