5


Translate

20 Απρ 2017

Καληνυχτα Μπαρτσα...Η Γιουβέντους δεν είναι Παρί!

Αν μπορείς να κάνει κάτι μια φορά τότε μπορείς να το επαναλάβεις.
Αυτό πίστευαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή τη φορά είχαν απέναντι τους είχαν όχι την… σοφτ Παρί Σεν Ζερμέν αλλά την σκληροτράχηλη Γιουβέντους, που μετά το 0-0 του δεύτερου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Η Ιταλική ομάδα
κατάφερε να κρατήσει τη «Μπάρτσα» στο μηδέν και στα δυο παιχνίδια και θα είναι αυτή που θα μπει στην κλήρωση για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Μπαρτσελόνα να έχει την πρωτοβουλία αλλά η στιβαρή αμυντική γραμμή της Γιουβέντους δεν επέτρεψε κάποια μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 13ο λεπτό όταν ο Ιγκουαϊν πήρε την κόντρα από τον Μπουσκέτς αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν την απόδοση τους και σε διάστημα δυο λεπτών έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες. Αρχικά ο Ζόρντι Άλμπα δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή σε τετ α τετ και στη συνέχεια ο Μέσι από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη και πάλι η Γιουβέντους ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Ντιμπάλα έδωσε για τον Ιγκουαϊν και εκείνος για τον Κουαδράδο αλλά το ωραίο σουτ ου Κολομβιανού έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.
Η απάντηση της «Μπαρτσα» ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Νεϊμάρ συνδυάστηκε με τον Μέσι αλλά το σουτ του Αργεντινού έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν. Λίγο αργότερα και πάλι ο «Λίο» είδε την προσπάθεια του να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι κορύφωσαν την πίεση τους και στο 70ο λεπτό είχαν νέα χαμένη ευκαιρία με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει ξυστά από το δοκάρι. Οι Καταλανοί έβλεπαν το χρόνο να πιέζει και δέκα λεπτά πριν το φινάλε έχασαν άλλη μια ευκαιρία όταν ο Μπουφόν έδιωξε την εξ επαφής προβολή του Μασεράνο.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Γιουβέντους αφού κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τη Μπαρτσελόνα και στα δυο παιχνίδια, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (78’ Μασεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58’ Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (84’ Λεμινά), Ντιμπάλα (75’ Μπαρτσάλι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (88’ Ασαμόα). 

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου