5


Translate

19 Απρ 2017

Βίντεο: Ζορίστηκε, αλλά προκρίθηκε στην παράταση η Ρεάλ

Η Ρεάλ νίκησε 4-2 την Μπάγερν στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει χατ-τρικ, αλλά με δύο γκολ οφ-σάιντ.
 Λίγο έλειψε να "παγώσει" το "Santiago Bernabéu" στο 9ο λεπτό, αλλά από το γύρισμα του Ριμπερί ο Μαρσέλο με το σώμα σταμάτησε το κοντινό σουτ του Τιάγκο Αλκάνταρα, με
τον Ρόμπεν εν συνεχεία να αστοχεί με "σκαστό" σουτ.
Η Ρεάλ σιγά-σιγά πήρε τον έλεγχο και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες σε 3 λεπτά, με το σουτ Καρβαχάλ στο 26' και αυτό του Σέρχιο Ράμος στο 28'.
Το σουτ του Καρβαχάλ το απέκρουσε σε κόρνερ ο Νόιερ, όμως ο Βίκτορ Κάσαϊ έδωσε άουτ, ενώ το σουτ του Ράμος ήταν με τον Γερμανό τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, έπειτα από την κακή του έξοδο στην σέντρα του Καρβαχάλ, ενώ λίγο πριν την γραμμή σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα ο Τζερόμ Μπόατενγκ.
Ο Κρόος ήταν άστοχος στο 34', όπως και ο Ρονάλντο στο 42' και ο Ίσκο στο 50', ενώ στο 51' ο Μαρσέλο έσωσε στη γραμμή με το κεφάλι τη Ρεάλ μετά από κεφαλιά ο Λεβαντόβσκι.
Ένα λεπτό αργότερα ο Άριεν Ρόμπεν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καζεμίρο και από τα 11 βήματα ο Λεβαντόβσκι νίκησε τον Κέιλορ Νάβας και άνοιξε το σκορ.
Λίγο έλειψε ο Βιδάλ να κάνει το 0-2 στο 54', ενώ στο 76' ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά από την εξαιρετική σέντρα του Καζεμίρο.
Δύο λεπτά μετά, ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε αυτογκόλ στην 100ή συμμετοχή του στο Champions League και... έστειλε το ματς στην παράταση, όπου έπαιξε με 10 παίκτες η Μπάγερν, λόγω αποβολής του Αρτούρο Βιδάλ στο 84' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 97' ο Νόιερ σταμάτησε τον Ρονάλντο και στο 99' τον Ασένσιο, αλλά αργότερα νικήθηκε και από τους δύο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που λύτρωσε τους Ισπανούς, κάνοντας το 2-2 στο 104', αλλά ήταν οφ-σάιντ όταν έκανε την σέντρα ο Σέρχιο Ράμος, με τον Πορτογάλο να κοντρολάρει και να σκοράρει από κοντά.
Συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 109' από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο και την ιδανική ασίστ, καθώς τον έβγαλε μόνο με το τέρμα, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μάρκο Ασένσιο στο 112'.
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (71' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (64' Μάρκο Ασένσιο).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (75' Τόμας Μίλερ), Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Ριμπερί (75' Ντόουγκλας Κόστα), Λεβαντοβσκι (88' Κίμιχ).
*κόκκινη 85' Βιδάλ
Οι ρεβάνς των προημιτελικών:
Τρίτη
Λέστερ - Ατλέτικο 1-1 [0-1]
Ρεάλ - Μπάγερν 4-2 (παρ.) [2-1]
Τετάρτη
Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους [0-3]
Μονακό - Ντόρτμουντ [3-2]
*όλα τα ματς ξεκινούν στις 21:45
*σε αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου