Παρελθόν αποτελεί ο Όσκαρ Γκαρθία από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Πρόκειται για δική του απόφαση, καθώς όπως είχαμε αναφέρει τη Μεγάλη Δευτέρα η διοίκηση του Θρύλου είχε αποφασίσει να πορευτεί με τον Ισπανό ως το φινάλε της σεζόν. Αλλά ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει από τώρα, διότι όπως τόνισε
και ο ίδιος στη δήλωση που έκανε -για την απόφασή του να λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό- σκοπός του είναι να βοηθήσει τον σύλλογο να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν.
Με τον 45χρονο προπονητή να αναφέρει: «Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».
gavros.gr