5


Translate

6 Απρ 2018

Ρίχνει αυλαία κόντρα στη Ζαλγκίρις και μαθαίνει αντίπαλο ο… λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (19:00, Novasports 2) ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως έχουν εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας και πλέον θα κριθεί αν θα είναι τρίτοι ή τέταρτοι για να μάθουν και τον αντίπαλό τους

στα play offs που αρχίζουν 17-18 Απριλίου.
Ο Ολυμπιακός θα είναι τρίτος (και θα παίξει με τη σίγουρα έκτη Ζαλγκίρις στα play offs) αν κερδίσει ή αν ηττηθεί και η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη. Θα είναι τέταρτος αν χάσει από τη Ζαλγκίρις και χάσει η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα παίξει με τη «βασίλισσα» που θα είναι πέμπτη.
Περίπτωση ελληνικού εμφυλίου δεν υπάρχει μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο. Οι «πράσινοι» θα έχουν πλεονέκτημα αν χάσει ο Ολυμπιακός ή η Ρεάλ ή και οι δύο. Θα είναι τρίτοι αν ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ χάσουν στην έδρα τους, θα είναι πέμπτος αν ο Ολυμπιακός χάσει από τη Ζαλγκίρις και η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ, ενώ θα είναι τέταρτος αν α) ο Ολυμπιακός κερδίσει τη Ζαλγκίρις και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ, ή αν β) ο Ολυμπιακός χάσει στο ΣΕΦ και η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ.
Να τονιστεί πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει γεμάτο ιατρικό δελτίο. Οριστικά εκτός μάχης για το αποψινό ματς είναι οι ΜακΛίν, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Τιλί, ενώ ο Μιλουτίνοφ θα παίξει παρά τις ενοχλήσεις στη μέση. Δεδομένης και της απουσίας του Αγραβάνη, στη δωδεκάδα θα μπουν Μπόγρης, Τολιόπουλος και Αρσενόπουλος.
Η Ζαλγκίρις, που επίσης ανάλογα με το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα θα μάθει αν θα παίξει με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, ήρθε πλήρης στην Αθήνα, καθώς και ο Αξέλ Τουπάν αποθεραπεύτηκε και είναι διαθέσιμος μετά από απουσία δύο εβδομάδων. 

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου