5


Translate

2 Μαρ 2019

Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού!

Τί να πει κανείς μετά το χθεσινό ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»; Ακόμα κι αν δεις ξανά και ξανά στη στατιστική του ματς, οι απορίες είναι πολλές. Από τη μια 28 τελικές, 18 στο τέρμα, χαμένο πέναλτι... Από την άλλη, μία φάση-ένα γκολ, αλλά κυρίως αποφασιστικότητα και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.
Το ταμείο είναι μείον από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ηττηθούν 1-0 στην έδρα τους και να απωλέσουν και τον τελευταίο στόχο που τους είχε μείνει για τη φετινή σεζόν. Αποκλεισμός ντροπή! Ποιος φταίει; Η απάντηση είναι απλή... Όλοι τους!
Δεν γίνεται να είναι άμοιροι ευθυνών ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς, ούτε οι ποδοσφαιριστές του. Όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο! Ο Μαρτίνς γιατί δεν «μέτρησε» καλά το ματς. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διεκδικούσε ακόμα μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Με δεδομένο ότι το επόμενο ματς είναι με τον ουραγό Απόλλωνα στη Ριζούπολη, δεν υπήρχε λόγος για να γίνει αυτό το ροτέισιον. Η Λαμία είχε στείλει το μήνυμά της από το πρώτο ματς και την ισοπαλία 3-3.
Από την άλλη, τα μηνύματα έπρεπε να τα είχε πάρει ο Πορτογάλος. Διότι είδε πώς κύλησε το ματς στην Τούμπα και πώς πήρε ο ΠΑΟΚ την πρόκριση με τον Πανιώνιο. Όλα αυτά ήταν σημάδια... Έπρεπε να τους βάλεις όλους τους βασικούς μέσα, να «καθαρίσει» την πρόκριση κι αν ήθελε να κάνει ροτέισον, ας το έκανε τη Δευτέρα στη Ριζούπολη! Το θέμα είναι το πώς προσέγγισε το ματς και τι έγινε τελικά. Γιατί σε αυτή τη δουλειά, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Από την άλλη οι παίκτες. Τόσες πολλές ευκαιρίες, τόσες φάσεις, χαμένο πέναλτι, αλλά το γκολ δεν ήρθε και αυτό έφερε τον αποκλεισμό. Υπήρχε μια λάθος προσέγγιση και από την πλευρά τους στο ματς. Δεν γυάλιζε το μάτι τους. Ορισμένοι θέλησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, αλλά δεν απέδωσε αυτό. Βάλτε ένα γκολ, μέσα από την ομαδική προσπάθεια και μετά κάνετε την επιπλέον κίνηση. Ως εκεί, να κάνετε τα βασικά, αυτά που πρέπει, για να έρθει το γκολ και μαζί και η πρόκριση. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι τους.
Είναι σε μια ομάδα που υπάρχει ένας άνθρωπος που τους στηρίζει πάντα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του παρέχει τα πάντα. Και μια ακόμα φορά τον πίκραναν! Πλέον είναι δεδομένο πώς η επόμενη... ημέρα θα είναι διαφορετικοί. Όλοι έχουν τεθεί προ των ευθυνών τους. Δεν υπάρχει άλλοι δικαιολογία. Σε αυτά τα ματς πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω όταν φοράς αυτή τη φανέλα, εκπροσωπείς αυτή την ομάδα. Να μην είσαι κατώτερος των περιστάσεων. Κι αυτό είναι το σημείο αναφοράς για την επόμενη ημέρα. Να το έχουν όλοι στο μυαλό...
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου