5


Translate

10 Μαΐ 2018

Διαλυμένη χώρα: Πυροβολισμοί μέσα σε γκαράζ πλοίου – Αλβανοί βαρυποινίτες απέδρασαν – Βίντεο

Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους σε πλοίο που θα τους μετέφερε στην Κρήτη.
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη από Λιμενικό και Αστυνομία στον Πειραιά, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν την ώρα
που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές της Αλικαρνασσού Χανίων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά.
Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι.
Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.
Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις, ενώ ο δεύτερος εγκλωβίσθηκε λίγο μακρύτερα, στο χώρο του λιμανιού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άλλοι δύο δραπέτες που είναι Αλβανοί ποινικοί κατάφεραν να διαφύγουν προς την οδό Θερμοπυλών, έξω από το λιμάνι.
Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους παρέλαβε βανάκι που οδηγούσε συνεργός τους.
Οι δραπέτες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, είχαν βοήθεια και μέσα στο γκαράζ του πλοίου, καταφέρνοντας να λυθούν από τα δεσμά τους.
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα στο γκαράζ του πλοίου.
Δείτε Βίντεο
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου