5


Translate

9 Μαΐ 2018

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Μαξίμου: Η εξωτερική πολιτική απαιτεί υπευθυνότητα και καθαρές φωνές

... συνεχίζω τις επαφές μου ως πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς είπε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα 
«Θεωρώ σημαντική την συννενόηση με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί η χώρα για να προχωρήσει μπροστά χρειάζεται εθνική συναίνεση και
συνεννόηση» σημείωσε πριν από λίγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και τις συνομιλίες που θα έχει αύριο και μεθαύριο με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την Παρασκευή με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου σημείωσε επίσης ότι οι συνομιλίες του με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση γίνονται καθώς ο ίδιος συνεχίζει τις επαφές του ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρόσθεσε: «Η εξωτερική πολιτική απαιτεί επαγρύπνηση και υπευθυνότητα και καθαρές φωνές διεθνώς».
Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός που είναι υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών στο Κίνημα Αλλαγής μετέβη στο υπουργείο Εξωτερικών για τη συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά.
Τέλος όπως έγινε γνωστό από την Πειραιώς, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή το απόγευμα. 
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου