5


Translate

14 Ιουν 2018

Ρωσία-Σαουδική Αραβία 5-0: Γκολ και θέαμα από τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ

Απίστευτη πρεμιέρα στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο για τη γηπεδούχο Ρωσία η οποία σκόρπισε την Σαουδική Αραβία - Οι Ρώσοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο 20λεπτο διέλυσαν τους αντιπάλους τους πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα
Τέτοια πρεμιέρα ούτε στο πιο τρελό τους όνειρο δεν φανταζόταν οι Ρώσοι. Η ομάδα του Τσερτσέσοβ αγνοούσε τη νίκη από τον περασμένο Οκτώβριο
όταν και είχε επικρατήσει της Νοτίου Κορέας σε φιλικό, αλλά ξέσπασε εναντίον της αδύναμης Σαουδικής Αραβίας που πλήρωσε τα σπασμένα και επιβεβαίωσε ότι είναι από τις πιο αδύναμες στο τουρνουά.
Οι Ρώσοι μετά το πρώτο διερευνητικό πεντάλεπτο ήταν φανερό ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Σαουδικής Αραβίας και μόλις στο 12' ήρθε το 1-0 με την κεφαλιά του Γκαζίνσκι μετά από φάση διαρκείας.
Οι γηπεδούχοι υπέστησαν ένα μικρό σοκ όταν στο 22' ο Τζαγκόεφ έπεσε στο χορτάρι με μυϊκό πρόβλημα, όμως στη θέση του μπήκε ο Τσερίσεφ ο οποίος στο 43' με πολύ όμορφο πλασέ πέτυχε το 2-0.

Εκεί κάπου το παιχνίδι τελείωσε καθώς η Σαουδική Αραβία δεν είχε κανένα πλάνο στο παιχνίδι της και απείλησε ελάχιστα τους Ρώσους με τους τελευταίους να χτυπούν τρεις φορές στα τελευταία 20 λεπτά.
Αρχικά με τον Τζιούμπα ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 και στις καθυστερήσεις του Λουζνίκι πήρε φωτιά. Στο 90'+1 με απίστευτο γκολ ο Τσερίσεφ πέτυχε το 4-0 για να μπει το κερασάκι στην τούρτα από τον Γκολόβιν στο 90'+3 με τρομερή εκτέλεση φάου.
Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτσεπόβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Γκαζίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοβ (64’ Κουζιάεβ), Γκολοβίν, Τζαγκόεφ (24’ Τσερίσεβ), Σμόλοβ (70’ Τζιούμπα)
Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαγιούφ - Αλ Μπουράικ, Οσ. Χαουσάουι, Ομ. Χαουσάουι, Αλ Σαχράνι, Οταΐφ (64’ Αλ Μουβαλάντ), Αλ Φαράζ, Αλ Τζάσαμ, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σέχρι (74’ Μπαμπχίρ), Αλ Σαχλάουι (85’ Ασίρι)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου