5


Translate

28 Ιουν 2018

Φουλ ρυθμοί στο Ζέεφελντ, ανεβαίνει ο Κούτρης

Από την τρίτη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με τους παίκτες του πάνω σε τακτική και φυσική κατάσταση, την ίδια ώρα που η αποθεραπεία του Λεονάρντο Κούτρη πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Οι ρυθμοί των διπλών προπονήσεων είναι πολύ υψηλοί, με τον Πορτογάλο τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να προσπαθεί από τις πρώτες μέρες να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, χωρίς όμως να υστερεί η δουλειά στη φυσική κατάσταση.
Το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις σε κλειστό χώρο, άμυνα-επίθεση με τους παίκτες χωρισμένους σε ομάδες και δίτερμα αρχικά σε μικρότερο χώρο και έπειτα σε μεγαλύτερο.
Δεν έλειψαν, πάντως, και οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητας και δύναμης, ενώ οι τερματοφύλακες ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα, με ειδικές ασκήσεις ελέγχου του σώματος, ρεφλέξ και αντίδρασης.
Κατά τα λοιπά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βρουσάι και Κούτρης, με τον δεύτερο να ανεβάζει ρυθμό μέρα με τη μέρα και να δείχνει ότι σύντομα θα είναι έτοιμος για να μπει και αυτός σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κατά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που τελείωσε.
 filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου