5


Translate

25 Ιουλ 2018

Χοντρόπετσα γαϊδούρια, παραιτηθείτε...

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη φίλε αναγνώστη για το ύφος και την ένταση του τίτλου και όσων θα γράψω παρακάτω. Ο τίτλος δεν είναι δικός μου, είναι η φωνή όσων πνίγηκαν στις τελευταίες πλημμύρες και όσων κάηκαν ζωντανοί χθες στην Αττική.
Για τις πλημμύρες μας είπαν φταίει η κλιματική αλλαγή, για την χθεσινή καταστροφική και δολοφονική φωτιά μας είπαν φταίει ο καιρός.
Τον κακό σας τον καιρό ρε χοντρόπετσα γαϊδούρια Όσοι κατέχουν θέση ευθύνης οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν, όχι γιατί το λέω εγώ, ένας απλός πολίτης αλλά γιατί οι πρόσφατα πνιγμένοι και οι χθες καμμένοι ολοζώντανοι το ουρλιάζουν.  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Το χοντρόπετσα γαϊδούρια μόνο προσθέτω εγώ. Οι αδικοχαμένοι ίσως τους χαρακτηρίζουν πολύ χειρότερα όπως δολοφόνοι, καρεκλοκένταυροι, κομματόσκυλα και άλλα συναφή. Ρε γαϊδούρια, ξέρετε τι σημαίνει θέση ευθύνης; Να σας το πω εγώ ο απλός πολίτης, σημαίνει ότι για ότι κακό συμβεί φέρω την ευθύνη και την αναλαμβάνω πλήρως. Χοντρόπετσα Γαϊδούρια παραιτηθείτε.
Ξέρετε ρε γαϊδούρια ξεσαμάρωτα γιατί έχουμε τους επιστήμονες; Γιατί ο λαός μας απ' το υστέρημά του φροντίζει να σπουδάσουν;
Για να προειδοποιούν για τις επερχόμενες καταστροφές έτσι ώστε η πολιτεία να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην έχουμε ζημιές και πολύ περισσότερο να μην θρηνούμε θύματα. Χοντρόπετσα γαϊδούρια παραιτηθείτε.
 Σχολιάζει ο Κλεισθένης.
 μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου