5


Translate

21 Αυγ 2018

Τα δεδομένα για τις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Σε αυτή την ομάδα οδεύει ο Μάνος

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Πιο άμεσες φαίνεται, όμως, ότι θα είναι οι εξελίξεις στο κεφάλαιο αποχωρήσεις.
Ο Μπιορν Ένγκελς αποχαιρέτησε χθες τους ερυθρόλευκους, υπογράφοντας στη Ρεμς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τη γαλλική ομάδα, που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση παραμονή της στη Ligue 1.

Από εκεί και πέρα, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς οδεύει προς τη Σπόρτινγκ Χιχόν με κανονική μεταγραφή και οι Πειραιώτες αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά το Εχσάν Χατζισαφί, δείχνει όλο και πιο κοντά στην έξοδο, με την ομάδα της πατρίδας του, που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του, Σεπαχάν, να είναι το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες ως πιθανός επόμενος προορισμός του.

Κατά τα λοιπά, ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάρκο Μάριν που βρίσκεται εκτός «κάδρου» στον Ολυμπιακό, αλλά στοχεύει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ενώ ο Φελίπε Πάρντο επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά δεν παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα για την περίπτωσή του.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός έχει παίξει ελάχιστα στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Μαρτίνς να λέει πριν από το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη ότι λόγω και του Μουντιάλ δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η εικόνα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του πρώην επιθετικού του Πανιωνίου, ενώ ο Αχμέντ Χασάν Κούκα ήρθε με τις ευλογίες του 47χρονου προπονητή και κάποιος πρέπει να μείνει στο… περιθώριο. Για να φύγει, όμως, ο Ανσαριφάρντ, θα πρέπει να έρθει πρόταση και από τον Ολυμπιακό επιμένουν ότι δεν τον δίνουν με λιγότερα από 10 εκατομμύρια.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Μάνος αναμένεται να... μετακομίσει στην Πλατεία, καθώς είναι πολύ κοντά ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο.

Τα 27 γκολ που σημείωσε πέρυσι στη Football League με τη φανέλα του ΟΦΗ «έδωσαν» στον Έλληνα στράικερ τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, όμως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού.

Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν δανεικό στους κυανέρυθρους, με τον παίκτη να βρίσκεται κοντά στην Πλατεία για να πάρει παιχνίδια στη Super League και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με περισσότερες εμπειρίες.
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου