5


Translate

30 Αυγ 2018

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός

Την πρώτη πρόκριση επί αγγλικής ομάδας θέλει να πετύχει απόψε (21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.
Το έργο για τους ερυθρόλευκους δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, παρά το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού οι Άγγλοι
των τριών απουσιών -αν και δήλωσαν πως το μυαλό τους είναι στο προσεχές παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς και να έχουν από την αρχή πολλά τρεξίματα για να προσπαθήσουν να ανοίξουν την άμυνα του Ολυμπιακού.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο προπονητής των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στους «clarets» πριν από μία εβδομάδα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς τα αριστερά- θα έχει τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια θα παίξουν ο Χριστοδουλόπουλος-Ποντένσε, ο Φορτούνης ως «δεκάρι» και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδης, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ και Χασάν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου