5


Translate

15 Οκτ 2018

Υποψήφιος από χώρα της Ιβηρικής για τον ρόλο του αντί-Σκίμπε στην Εθνική!

Μπορεί ο Βαγγέλης Γραμμένος να έσπευσε να κάνει λόγο για ανυπόστατα σενάρια, αναφερόμενος στη φημολογία για το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε στην εθνική ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός τεχνικός κάθε άλλο παρά δεμένο έχει τον… γάιδαρό του στον πάγκο της «γαλανόλευκης».
Και μία ακόμα αλήθεια, την οποία γνωρίζει φυσικά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας,
είναι πως ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αξιολογείται παιχνίδι με το παιχνίδι στο Nations League και τα δεδομένα αλλάζουν.
Σίγουρα με ένα καλό αποτέλεσμα απόψε (21:45) κόντρα στη Φινλανδία στο Τάμπερε ο Σκίμπε θα κερδίσει πόντους και μαζί χρόνο, έχοντας και το «μαξιλαράκι» των δύο επόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων.
Σε περίπτωση, όμως, που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα καταφέρει κόντρα στον Πούκι και τη φινλανδική παρέα του, τότε τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται.
Ακόμα κι αν ο Σκίμπε το πάει μέχρι το τέλος το… έργο του Nations League, σε περίπτωση μη κατάκτηση της πρώτης θέσης, αυτό είναι κάτι που θα το «κουβαλά» πάνω του ως αποτυχία και θα βρεθεί στα σχοινιά.
Μια φορά και παρά τις διαψεύσεις του προέδρου της ΕΠΟ περί σκέψεων αντικατάστασης του ομοσπονδιακού τεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες στο Πάρκο Γουδή κάνουν τα κουμάντα τους.
Αθόρυβα και σιωπηρά γίνεται μια πρώτη προεργασία του plan b για τη μετά-Σκίμπε εποχή και σε αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχει Έλληνας προπονητής, όπως κυκλοφορεί και γράφεται το τελευταίο διάστημα, αλλά κόουτς από την Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία!
Μένει να φανεί συν τω χρόνω αν οι παροικούντες την ΕΠΟ θα περάσουν ή όχι στο… παρασύνθημα στην περίπτωσή του και φτάσουν στο σημείο να συζητήσουν επισήμως για την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας, από τη στιγμή που αποσυρθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Σκίμπε.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου