5


Translate

5 Οκτ 2018

Βίντεο που προκαλεί τρόμο: Εξοργισμένο πλήθος καίει ζωντανό έναν κλέφτη αυτοκινήτων!

Σοκ προκαλεί το βίντεο ενός άνδρα που τον πυρπόλησε μανιασμένος όχλος για να τον τιμωρήσει για την κλοπή ενός αυτοκινήτου!
Πάνω από 800 άτομα συγκεντρώθηκαν σε πλατεία της πόλης Σάντο Τομάς στην επαρχία Τσουμπιβίλκας, του Περού για να δουν από κοντά το λιντσάρισμα του Βιθέντε Πιμεντέλ
Χουάιτσο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τον είχαν πιάσει νωρίτερα επ’ αυτοφώρω να κλέβει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στην πλατεία, όπου τον έδεσαν σε μια κολόνα.
Αφού τον περιέλουσαν με πετρέλαιο του πέταξαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ το πλήθος ξεσπούσε σε ζητωκραυγές. Κάποιοι μάλιστα από τους παρισταμένους διακρίνονται στο βίντεο να τρέχουν προς το μέρος του και να τον χτυπούν.
Αν και κατέφθασαν 45 αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το λιντσάρισμα. Όταν έσβησαν τη φωτιά μετέφεραν τον 41χρονο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.
Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους μετά από αναφορές για ληστείες στην περιοχή, ενώ κατηγορούν τον Χουαΐτσο και για τον θάνατο ενός γείτονα.
Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.
.
 πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου