5


Translate

9 Νοε 2018

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:....Eκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση... ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΟΥΛΗΔΕΣ....ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ???.

Στις 8 το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ.
Στην εικόνα που προβάλλεται, προς το παρόν, βλέπουμε το σήμα της ΕΔΤ, το οποίο αποτελείται από μια σφαίρα και γαλάζιες, πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες γραμμές.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει πιλοτικά η προβολή προγράμματος, που
αρχικά θα αποτελείται από αρχειακό υλικό, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια.
Την εκπομπή σήματος την Τετάρτη, είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.
Ήδη οι εργαζόμενοι της παλιάς ΕΡΤ(@ErtSocial), αντέδρασαν, κάνοντας λόγο για "ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ" και υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή του σήματος γίνεται σε παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία.
Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς μας πομπούς κι εκπέμπονται στα σημεία όπου είχαμε ψηφιακή τηλεόραση, κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Η πόρτα στον διάλογο με τους εργαζόμενους παραμένει ανοιχτή, αλλά πρέπει να εφαρμόσουμε τη δικαστική απόφαση, δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Π. Καψής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Πρόκειται, όπως είπε, για ένα μεταβατικό στάδιο, και πολύ σύντομα θα βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.
Για μεταβατικό πρόγραμμα σε εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. έκανε λόγο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.
πηγη 
μονταζ eimailefteros
10 7 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου