5


Translate

6 Φεβ 2019

Λαμία-Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα για τους «4» του Κυπέλλου

Στις 17:00 διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός στο ΔΑΚ Λαμίας.
Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στις 17:00 (Cosmote Sport 2), για τον πρώτο αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι
με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ και η Λαμία θα κάνει ροτέισον.
Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του και με τις τελευταίες προσθήκες απέκτησε επιπλέον ποιότητα. Γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά σε εκτεταμένες αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα να αγωνιστούν, ξεκουράζοντας παράλληλα κάποια βασικά στελέχη. Θέση στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Ανδρούτσος, Ντίας, Μασούρας και Σολδάνο. Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται τα πέντε νέα αποκτήματα, αλλά και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.
Το έργο της Λαμίας είναι δύσκολο, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο, ωστόσο εμφάνισε σημάδια κόπωσης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Γι’ αυτό οι Φθιώτες ξεκουράζουν κάποιους παίκτες, ενώ αναμένονται αλλαγές και στο αρχικό σχήμα. 
πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου