5


Translate

14 Φεβ 2019

Europa League: Μάχη πρόκρισης απόψε για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο «Καραϊσκάκης» για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου, με τον Μαρτίνς να βλέπει τον αρχηγό του να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς - Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων Απόψε το βράδυ (19:55) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη Ντινάμο Κιέβου
στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς, ώστε αφενός να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αφετέρου για να αποδείξουν -κυρίως στον εαυτό τους- ότι η ήττα τους από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον τρόπο που ήρθε, ήταν μια κακή παρένθεση στη σεζόν.
Ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε τις δοκιμές του για το ματς αυτό την Τετάρτη, κυρίως όσον αφορά στα πρόσωπα, αφού η γενικότερη ποδοσφαιρική λογική που έχει η ομάδα επί των ημερών του, δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κόντρα στους Ουκρανούς. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι πλην του Ομάρ δεν αντιμετωπίζει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Κώστας Φορτούνς θα είναι στη διάθεσή του. Μάλιστα, ο τεχνικός των Πειραιωτών πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Νορβηγός μπακ, ο Γιαννιώτης και όσοι φυσικά δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα του Europa.

Βάσει όσων έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις ο Μαρτίνς, όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και 3-4 αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας. Μετά τις κακές εμφανίσεις των Κούτρη και Λάζαρου αλλά και το ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να χτυπήσει τη Ντινάμο στις πτέρυγες και να πάει το ματς στην ταχύτητα και το ένας εναντίον ενός, ο Τσιμίκας αναμένεται να είναι η μία από αυτές τις αλλαγές και η άλλη ο Ζιλ Ντίας, παρότι έχει τις πιθανότητές του και ο Μασούρας. Από κει και πέρα, ο Καμαρά επιστρέφει αντί του Νάτχο στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Γκιγιέρμε, ενώ οι πιθανότητες είναι και με το μέρος του Χασάν για την κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο.
Ένα πιθανό σχήμα για τον Ολυμπιακό λοιπόν είναι το εξής: Σα στο τέρμα, Τσιμίκας – Τοροσίδης αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, στην άμυνα, Βούκοβιτς – Σισέ δίδυμο στα στόπερ, μπροστά τους Καμαρά και Γκιγιέρμε, επιτελικός ο Φορτούνης, Ντίας και Ποντένσε στα εξτρέμ και σέντερ φορ ο Χασάν.

H Ντιναμό Κιέβου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο με προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Ουκρανοί έκαναν προπόνηση στην έδρα των Πειραιωτών, εκεί όπου σήμερα θα προσπαθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους να κάνουν το πρώτο «βήμα» για πρόκριση στους 16 του Europa League.
Μετά τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς και του «wonderkid» του συλλόγου, Βίκτορ Τσιγκάνκοφ η Ντιναμό ακολούθησε το πρόγραμμά της και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο με προορισμό το ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενείται.
Οι Ουκρανοί έχουν δώσει μία εκτιμώμενη 11άδα του Χάτσκεβιτς για το παιχνίδι.
Ένα πιθανό σχήμα του Χάτσκεβιτς είναι με Μπόικο τέρμα, με τετράδα άμυνας με Κεντζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ και Μικολένκο ή Σιντκλέι, κέντρο με Σαπαρένκο, Τσετσέ ή Μπουγιάλσκι και Σεπελίεβ και τους Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ στα άκρα για να παίξει κορυφή ο Σολ. 
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου