5


Translate

2 Απρ 2019

Έρχονται εξελίξεις με Φορτούνη

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο μάνατζερ του αρχηγού του Θρύλου, που βρέθηκε την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε συνομιλίες με ανθρώπους της ομάδας.

Το θέμα; Μα το μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού και κορυφαίου παίκτη των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν. Μια υπόθεση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν και είναι ακόμα νωρίς. Τι εννοούμε; Πώς το τωρινό συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Θρύλο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020, συνεπώς υπάρχει ακόμα χρόνος. Δεν είναι μια ιστορία με πίεση χρόνου, καθώς μεσολαβούν αρκετοί μήνες.
Όμως, η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο κορυφαίος Έλληνας μέσος και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Θρύλου. Με στόχο των ανθρώπων της ομάδας να είναι η παραμονή του Φορτούνη στο λιμάνι. Σε αυτό το πλαίσιο σκοπεύουν να προσφέρουν στον παίκτη νέο συμβόλαιο.
Με δεδομένο ότι το τρέχον συμβόλαιο του αρχηγού λήγει το καλοκαίρι του 2020, στόχος είναι να γίνουν στο σωστό χρόνο οι όποιες επαφές και συζητήσεις, για να επεκταθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κι αυτό που μετράει πολύ είναι πώς και στον Ολυμπιακό θέλουν να διατηρήσουν τον Κώστα Φορτούνη στο δυναμικό τους, αλλά και ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.
Όπως και να έχει, όμως, αυτή η ιστορία έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Αλλά και χρόνο. Το σίγουρο είναι πώς στο προσεχές μέλλον θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω σε αυτή την υπόθεση.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου