5


Translate

3 Μαΐ 2020

Εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων σε ολόκληρη την Ευρώπη, το 1950…


Στις 23 Μαρτίου του 1950, τα πρωτοσέλιδα των ευρωπαϊκών εφημερίδων ήταν γεμάτα από πομπώδεις τίτλους, σχετικά με την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο.
Μάλιστα, τηλεγραφήματα από την Ιταλία ανέφεραν ότι μυστηριώδεις πτητικές μηχανές
εθεάθησαν στην περιφέρεια της Σαβόνας. Άλλωστε, ένας από τους πολλούς αυτόπτες μάρτυρες βεβαίωνε ότι οι παράξενες αυτές μηχανές πετούσαν σε ύψος περίπου τριών χιλιάδων μέτρων και είχαν φωτεινή ουρά.
Ένα άλλο τηλεγράφημα από την Κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Αυστρία, τόνιζε ότι πολλοί κάτοικοι του Ίνσμπρουκ, που βρίσκονταν στην πλατεία της πόλης τους, είδαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας «ένα παράδοξο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο ήταν στρογγυλό και έλαμπε σαν ατόφιο ασήμι».
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παρευρισκομένων στην πλατεία, το εν λόγω μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο παρέμεινε για αρκετή ώρα να αιωρείται ακίνητο, ενώ κατά διαστήματα εξέβαλε δυνατές λάμψεις, σαν φλόγες. Τελικά, ο ιπτάμενος δίσκος εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα, κατευθυνόμενος προς τον βορρά.
Οι επίσημες Αρχές των χωρών της Ευρώπης τελούσαν υπό σύγχυση και αρνούνταν να σχολιάσουν τα πολλά ανεξήγητα περιστατικά εμφάνισης των μυστηριωδών ιπτάμενων δίσκων.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 24/03/1950…
πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου