5


Translate

21 Μαΐ 2019

Έρχεται εκλογική πανωλεθρία για τον Τσίπρα: Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις μετρήσεις – «Σκάει» έκπληξη στο Δήμο Αθηναίων

Σε λίγες μέρες θα αποκαλυφθούν όλα. Ο Πρωθυπουργός κάνει τα πάντα για να κερδίσει ποσοστά, όμως η προπαγάνδα όπως φαίνεται δεν του βγαίνει.
Βέβαια και η ΝΔ δεν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη. Τα τραγικά λάθη του Τσίπρα θα έπρεπε να την είχαν οδηγήσει κοντά
στο 40%, άρα κάτι δεν κάνει σωστά ο Μητσοτάκης.
ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ
Η τελευταία πράξη του σχεδίου του Α. Τσίπρα ήταν η λεγόμενη 13η σύνταξη, κάτι που πιθανότατα όμως δεν έφερε τα αναμενόμενα χαμόγελα στην κυβέρνηση καθώς πολύ γρήγορα οι συνταξιούχοι ανακάλυψαν πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…
Πάντως σε όλες τις δημοσκοπήσεις ή τουλάχιστον στην πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων, οι οποίες παρουσιάζονται σε μία κρίσιμη χρονικά στιγμή της προεκλογικής εκστρατείας, στην αρχή της τελευταίας εβδομάδας, καταγράφεται το ίδιο συμπέρασμα:

Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι παγιωμένη.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πολύ έχει φτάσει στο ταβάνι της συσπείρωσής του, καθώς το ένα-τρίτο των ψηφοφόρων του τον έχουν εγκαταλείψει ενώ και οι εναπομείναντες που δηλώνουν σήμερα αναποφάσιστοι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον ξαναψηφίσουν.
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσοστά της ΝΔ θα κινηθούν μεταξύ 31% και 32%. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα κινηθεί μεταξύ 24% και 25%. Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με ποσοστά 8,5% με οριακές αποκλίσεις από αυτό το όριο.
Το κίνημα Αλλαγής θα κινηθεί κοντά στο 7,5%.
Εν τω μεταξύ στο Δήμο Αθηναίων φαίνεται ότι θα έχουμε έκπληξη. Με βάση όλες τις ενδείξεις ο Μπακογιάννης θα πάρει ποσοστό 35% στον πρώτο γύρο και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα λάβει ποσοστά πέριξ του 17% με 17,5%
Ο Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί πέριξ του 16%.
H εικόνα επίσης και στις περιφέρειες είναι αποκαλυπτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει ούτε μια περιφέρεια και αυτό θα αποτελέσει ένα ηχηρό χτύπημα για το Μ. Μαξίμου.
Όπως και να έχει, η αλήθεια θα αποτυπωθεί ανάγλυφα την Κυριακή.
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου