5


Translate

14 Ιουν 2019

Το Τέλος του Τσίρκου – Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα επιστρέφει στην Κανονικότητα

Το τέλος του άκρατου λαϊκισμού και διχασμού του ελληνικού λαού και του ψευδεπίγραφου δίπολου μνημόνιο-αντιμνημόνιο, σηματοδότησε η παραίτηση την περασμένη Δευτέρα της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. 
Οι δήθεν αγανακτισμένοι Συριζαίοι,
με τις απίστευτες γραφικότητες στο Σύνταγμα, υφάρπαξαν την εξουσία με κλεψιμαίικο τρόπο και τυχοδιωκτικές μεθόδους. Επένδυσαν στη φτώχεια και την απόγνωση του κόσμου και  κυβέρνησαν για τέσσερα συναπτά έτη.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα στις  26 Μαΐου. Ο λαός καταδίκασε απερίφραστα την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και τα πάσης φύσεως από-κόμματα και πολιτικά παράσιτα, που δημιουργήθηκαν εν μια νυκτί, υπό τις ευλογίες του Μαξίμου, μήπως και περιορίσουν την άνοδο της ΝΔ και των άλλων υπευθύνων πολιτικών  δυνάμεων του τόπου.
Δυστυχώς για τον Αλέξη Τσίπρα, το εγχείρημα, με τη διεμβόλιση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, απέτυχε παταγωδώς
Τo καθεστώς Τσίπρα κατέρρευσε και η χώρα για πρώτη φορά βγήκε από τη ζώνη του «λυκόφωτος» και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητα.
Στις 7 Ιουλίου, θα έλθει η ώρα της κρίσης και της πληρωμής του λογαριασμού για όλες τις αθλιότητες  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την απογύμνωση τους και την ουσιαστική  εξαφάνιση τους από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή
Διαβάστε στο «Καρφί».
πηγη .lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου