5


Translate

26 Ιουν 2019

Εθνικιστικό παραλήρημα από την Άγκυρα – Μπαχτσελί: «Θα σας βυθίσουμε όπως σας ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης»

Έχουν ξεφύγει εντελώς στην Άγκυρα καθώς η επιθετική ρητορική και οι προκλητικές ενέργειες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η στοχοποίηση της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και η αναφορά στα παρελθόντα εγκλήματα των Τούρκων ως μεγάλα κατορθώματα είναι
τα βασικά στοιχεία της παρούσας τουρκικής τακτικής.

Η Αθήνα οφείλει να ετοιμάσει μια απάντηση σκληρή που θα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και θα βάλει επιτέλους ένα τέλος στο τουρκικό παραλήρημα που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα.
Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί επιτέθηκε στην Ελλάδα και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του δήλωσε:
«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρα είπε πως θα μας εμποδίσουν», τόνισε ο κ. Μπαχτσελί.
Και συνέχισε: «H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου