5


Translate

25 Ιουν 2019

ΑΙΣΧΟΣ: Ληστεύεις πλούσιο; Κακούργημα. Ληστεύεις την γιαγιά που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Πλημμέλημα.

Εκπληκτικά πράγματα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό από την κυβέρνηση…
Αλλά με την τελευταία νομοθετική αναθεώρηση που έκαναν στο νόμο για τις ληστείες ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Αποκάλυψαν με τον πιο απροκάλυπτο και θρασύ τρόπο έναν κοινωνικό ρατσισμό που θα περίμενε κανείς από καθεστώτα τύπου Γκουϊάδο.
Άκουσον άκουσον: Αν είσαι γιαγιά και σου κλέψουν 300 ευρώ, δηλαδή τη δυνατότητα επιβίωσής σου για ένα μήνα, είναι πλημμέλημα και ο δράστης δεν πάει φυλακή. Αν όμως είσαι πλούσιος ή αν είσαι τράπεζα και σου κλέψουν πάνω από 120.000 ευρώ τότε η ληστεία είναι κακούργημα και ο κλέφτης ξαφνικά γίνεται κακοποιός  και πάει στη φυλακή!!!
Με λίγα λόγια όταν το θύμα είναι φτωχό το έγκλημα είναι πλημμέλημα. Όταν το θύμα είναι πλούσιο το έγκλημα είναι κακούργημα!!! 
 Ο απόλυτος ορισμός του κοινωνικού και του ταξικού ρατσισμού.
Τα ταξιδιωτικά γραφεία πλέον μπορούν να οργανώνουν ταξίδια εγκληματικού τουρισμού στην Ελλάδα όπου η εγκληματικότητα επιτρέπεται αρκεί το θύμα να μην έχει στον ήλιο μοίρα.
Σύντροφοι, μετά μην απορείτε γιατί βλέπετε την πλάτη του Κούλη…Γιατί είναι πραγματικό κατόρθωμα το ότι θα βγάλετε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Μόνο εσείς θα μπορούσατε να το καταφέρετε. Και για αυτό ίσως εσείς που ειρωνευόσασταν τον Κυριάκο για το IQ του ήρθε η ώρα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.
Lucifer
πηγη olympia.gr
μπνταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου