5


Translate

16 Ιουλ 2019

Τέλος εποχής για Μάντζαρη στον Ολυμπιακό!

 Μετά από μία οκταετία στα “ερυθρόλευκα”, οι δρόμοι του Βαγγέλη Μάντζαρη και του Ολυμπιακού χωρίζουν. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο 29χρονος γκαρντ θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ρωσία και την Ούνικς Καζάν. Οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών είχαν καταλήξει
σε deal και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα η υπόθεση μεταγραφής του τελείωσε οριστικά. Το μόνο που εκκρεμεί, πλέον, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις και η καταβολή της αποζημίωσης από τον Ολυμπιακό για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του παίκτη.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκε στην ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2011, σε μία προσπάθεια «παιδομαζώματος» από τον σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του οικοδομήματος που έφερε τα back-to-back πρωταθλήματα Ευρώπης. Παίζοντας στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μάντζαρης κατέκτησε δύο Euroleague (2012, 2013), τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό (2013).


Μετά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ξένων περιφερειακών. Πρώτος είναι ο Ουέιντ Μπάλντγουιν ο οποίος υπολογίζεται στον Ολυμπιακό ως αντί-Γκος, ενώ πλέον θα γίνει προσθήκη γκαρντ και στην θέση που προοριζόταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου