5


Translate

6 Ιουλ 2020

Μεταλλαγμένο προϊστορικό «τέρας» με ρύγχος, μαλλιά και… γούνα εμφανίστηκε στη Ρωσία (photos)

Το κεφάλι τους, προκειμένου να τους «κατέβει» καμιά φαεινή ιδέα, για το τι στο καλό είναι αυτό το μυστηριώδες πλάσμα που ξεβράστηκε σε απομακρυσμένη παραλία της Ρωσίας, ξύνουν όλοι οι θαλάσσιοι βιολόγοι! 
Το απόκοσμο πλάσμα με… ράμφος πουλιού, μαλλιά και…
γούνα στην ουρά, έχει προκαλέσει σύγχυση στον επιστημονικό κόσμο, αλλά και τρόμο σε όλο τον υπόλοιπο, καθώς μπορεί να μοιάζει με δελφίνι, αλλά είναι σχεδόν διπλάσιο από έναν άνθρωπο, θυμίζοντας περισσότερο προϊστορικό ή μεταλλαγμένο «τέρας»!
Ο αναπληρωτής, πάντως, προϊστάμενος του ερευνητικού τμήματος από το ομώνυμο ινστιτούτο του Sakhalin - στη ρωσική Άπω Ανατολή που βρίσκεται πιο κοντά στις ΗΠΑ, παρά στη Μόσχα - όπου εντοπίστηκε το γιγάντιο θηρίο, πιστεύει ότι πρόκειται για ένα σπάνιο δελφίνι.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι αδύνατον πάντως να ζει στα νερά μας. Πιστεύω ότι είναι δελφίνι, αλλά τα γνωστά δελφίνια δεν έχουν γούνα και μαλλιά», σημείωσε ωστόσο.

Κάποιοι πάλι υποστήριξαν πως πρόκειται για δελφίνι του Γάγγη ποταμού που ζει κυρίως στα νερά της Ινδίας, του Πακιστάν, του Νεπάλ και του Μπαγκλαντές.

«Το καλοκαίρι μας είναι τόσο κρύο που ακόμα και τα δελφίνια της Ινδίας έβγαλαν γούνα, ώστε να αντέξουν τα παγωμένα νερά μας», σχολίασαν χαρακτηριστικά!
Σύμφωνα πάντως με το φημισμένο θαλάσσιο πάρκο «SeaWorld», τα δελφίνια γεννιούνται με κοντό τρίχωμα, αλλά αυτό πέφτει μόλις δουν την πρώτη… σταγόνα. 
πηγη  newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου