5


Translate

6 Αυγ 2019

Έκανε κρούση για τον Τρέχο ο Ολυμπιακός

 Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μια σημαντική και ενδεικτική των επιδιώξεών του απόφαση. Κάθε του κίνηση γίνεται τη στιγμή που πρέπει, όπως πρέπει, με τις προϋποθέσεις που θέτει ο σύλλογος. Αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες είναι προσηλωμένοι αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ. Χωρίς, ωστόσο,
να ξεχνούν το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ. Με το όνομα του Οσκαρ Τρέχο να αποτελεί εδώ και περίπου 10 ημέρες θέμα συζήτησης για την ΠΑΕ.
Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποια πρόταση, αλλά για μια υπόθεση με την οποία ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί εκτενώς το τελευταίο διάστημα και έχει ενημερωθεί για όλες τις πτυχές της. Οι Πειραιώτες είχαν επαφή με τη διοίκηση της Ράγιο Βαγεκάνο, στην οποία ανήκει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας, που έχει ρίξει πολλά χρήματα φέτος, με σκοπό να επιστρέψει άμεσα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Επίσης, ο Ολυμπιακός, μέσω των στελεχών του, έχει έρθει σε επαφή και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει με τη φανέλα του. Εξάλλου ο ίδιος είχε απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε προπονητή τον Μίτσελ. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους και τις δύο φορές, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί.
Ο Τρέχο έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τη Ράγιο Βαγεκάνο και η ισπανική ομάδα κάνει προσπάθειες να τον μεταπείσει και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ακόμη και με επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός αμείβεται με περίπου 700.000 € και η νυν ομάδα του είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να του τα δίνει και στη Segunda Division, καθώς μπορεί πέρυσι να μην είχε τόσο εντυπωσιακά νούμερα (26 συμμετοχές, 1 γκολ, 4 ασίστ), αλλά η Ράγιο είχε συνολικά πολύ κακή εικόνα και ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς.
Αντίθετα, τη σεζόν 2017-18, που ο σύλλογος του Πάκο Χέμεθ επέστρεψε στη La Liga, ο Τρέχο ήταν σαρωτικός, έχοντας 36 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ, αγωνιζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στη θέση «10».
Ο Τρέχο αποτελεί μια λύση άμεση για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο πρόσωπό του βλέπουν μια περίπτωση… Τσόρι. Όχι με το όνομα και τη λάμψη του πρώην αρχηγού των Πειραιωτών, αλλά με μεγάλη ποιότητα, έφεση στο γκολ, ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε τρεις θέσεις: 8άρι, 10άρι, αλλά και εξτρέμ. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του έχει τεθεί σοβαρά στο τραπέζι.
Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν στερείται λύσεων. Αντιθέτως αναζητά την καλύτερη δυνατή. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μην προχωρήσει η υπόθεση Μπενζιά, παρότι μπορούσε να την κλείσει. Για αυτόν τον λόγο έχει αποκλείσει περιπτώσεις που του έχουν προταθεί, φαντάζουν θελκτικές, αλλά δεν ταιριάζουν σε αυτό που θέλει ο σύλλογος και ο Πέδρο Μαρτίνς.
Βεβαίως, λέγεται ότι ήδη υπάρχει τουλάχιστον μία περίπτωση παίκτη που έχει κάνει τους Πειραιώτες να κινούνται με άκρα μυστικότητα. Καθώς είναι λύση-έκπληξη. Χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάποιο μεγάλο όνομα, που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο Ολυμπιακός προκαλεί αίσθηση αποκτώντας καλούς παίκτες και όχι καλά ονόματα. Άλλωστε, κανείς εκ των Καμαρά, Μεριά, Γκιγιέρμε, Σισέ, Ποντένσε, Μασούρα κλπ δεν ήταν μεγάλο όνομα. Αλλά είναι καλοί, πολύ καλοί παίκτες. Και μία τέτοια περίπτωση «ψήνεται» το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα με την περίπτωση του Τρέχο.
Όσο για τις εξελίξεις; Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και δεν έχει ανάγκη από προσθήκες για τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, έχει και τη δυνατότητα να μην παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Κάτι που πάντοτε είναι ευεργετικό στις καλοκαιρινές μεταγραφές.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου