5


Translate

29 Νοε 2019

Να επιβεβαιώσει την άνοδο κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερη εικόνα σε σχέση με την έναρξη της σεζόν και θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο και στο αποψινό (21:30) ματς με την πολύ δυνατή Αρμάνι.
Οι ερυθρόλευκοι, που έχουν ρεκόρ 4-6, είναι στην ενδέκατη θέση και
προέρχονται από «διπλό» στο Βερολίνο, ενώ οι Μιλανέζοι είναι στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 7-3.
Σημαντική για τον Ολυμπιακό η απουσία του Ουίλι Ριντ, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική (6/12, 21:30) κι αυτό περιορίζει τις επιλογές του Κεστούτις Κεμζούρα κάτω από το καλάθι.
Ο Λιθουανός κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Αρμάνι παίζει καλό μπάσκετ, έχει 7 νίκες και παίκτες με ποιότητα. Έχει τον Ροντρίγκεθ στη θέση 1, που μπορεί να σκοράρει και να οργανώσει. Ένας άλλος παίκτης-κλειδί είναι ο βετεράνος Σκόλα, που μπορεί να παίξει δύο θέσεις κι έχει σημαντικό μερίδιο στην επιθετική εικόνα της ομάδας. Τρίτον, υπάρχει ο Μίτσοφ που παίζει σε δυο θέσεις και ο Νέντοβιτς που είναι επίσης πολύ επικίνδυνος».
Aπό την άλλη, ο κόουτς της Αρμάνι Έτορε Μεσίνα τόνισε: «Ανεξαρτήτως τι λέει η βαθμολογία, ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από μία σπουδαία νίκη στο Βερολίνο. Έχει την καλύτερη σύνθεση στην Εuroleague όσον αφορά στο low post παιχνίδι με τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη και Ρούμπιτ. Παράλληλα, και το pick n' roll παιχνίδι τους είναι σε υψηλότατο επίπεδο, χάρη στους Σπανούλη και Ρότσεστι που είναι πολύ καλοί δημιουργοί. Συνεπώς, η άμυνα κοντά στο καλάθι θα έχει μεγάλη σημασία, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι».
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ, Μεχντί Ντιφαλά και Τζόρντι Αλιάγκα.
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague:
Πέμπτη 28/11
Φενέρμπαχτσε - Χίμκι 89-76
Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια 76-73
Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις 69-62
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπασκόνια 100-68
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν 93-62
Παρασκευή 29/11
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ρεάλ Μαδρίτης 19:00 Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου 19:30
Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 21:30
Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:00
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου