5


Translate

6 Δεκ 2019

Με 4-4-2 στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός - Οι σκέψεις του Μαρτίνς

Το Σάββατο (7/12, 20:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον ουραγό Παναιτωλικό.
Πρώτος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές του ότι τα «καναρίνια» αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, κάτι που είπε και
στην εβδομαδιαία του συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι.

Εκείνο, ωστόσο, που δεν θέλει με τίποτα να δει ο Μαρτίνς είναι τον Ολυμπιακό της Νέας Σμύρνης. Το έχει μνημονεύσει αρκετές φορές ο Πορτογάλος το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και τότε ο Πανιώνιος ήταν τελευταίος στη βαθμολογία, όπως είναι τώρα ο Παναιτωλικός. Το έχει χρησιμοποιήσει, λοιπόν, αρκετές φορές ως παράδειγμα προς αποφυγήν το 1-1 με τους Νεοσμυρνιώτες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του στο 100%. Δείχνει μία διάθεση να μην προχωρήσει σε ροτέισον, λόγω Ερυθρού Αστέρα (11/12, 22:00), αλλά καλό είναι να περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση.

Πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2 στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Βασικός στη μία από τις δύο θέσεις της επίθεσης θα είναι ο Σουντανί αντί του Βαλμπουενά, με τους Ποντένσε και Μασούρα στα «φτερά».

Από εκεί και πέρα, ο Καμαρά αναμένεται να «κλέψει» τη θέση του Μπουχαλάκη για να πάρει ανάσες ο Έλληνας μέσος ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Υποψήφιοι για βασικοί είναι και οι Γκασπάρ-Μπα, ενώ ο Μπρούνο έχει μπει κι αυτός στο πρώτο πλάνο των εναλλακτικών επιλογών..
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου