5


Translate

6 Δεκ 2019

Πίστη, θέληση και πάθος για το «διπλό»!

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη. Χωρίς περιστροφές, δίχως… εκπτώσεις, ή αμφιβολίες, ο στόχος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ είναι μόνο ένας και είναι αυτός:
Το «διπλό».
Το παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο είναι… κάτι περισσότερο από ένα… απλό παιχνίδι. Είναι απαντήσεις. Είναι αποδείξεις. Είναι γόητρο, είναι «μάχη» (με την καλή, αθλητική έννοια, πάντα…). Ο Ολυμπιακός παίζει ένα ματς Ευρωλίγκας, απέναντι σε όλα όσα έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες. Απέναντι σε προκλητικές συμπεριφορές, απέναντι ακόμη και σε ειρωνείες, απέναντι σε μία υπεροψία, η οποία δεν συνάδει με το ήθος του Ολυμπιακού και αυτό που ο Θρύλος αντιπροσωπεύει. Και αυτά όλα, ο Ολυμπιακός θέλει να τα νικήσει.
Αυτός είναι ο στόχος του Κεστούτις Κεμζούρα και των παικτών του, οι οποίοι πηγαίνουν με το γνωστό, ένα πρόβλημα: Εκείνο του Γουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός αισθάνεται καλύτερα, την Πέμπτη έκανε προπόνηση, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα, η συμμετοχή του, ωστόσο, αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου